SønderjyskE slog tilbage med tenniscifre

Efter den dårlige kamp fredag aften i Odense kom SønderjyskE hurtigt ovenpå igen. I lørdagens hjemmekamp blev Herlev Eagles besejret med 6-2.

Det var lidt nat og dag weekendens to kampe. Først og fremmest fik SønderjyskE en meget bedre start, og spillet i over- og undertal var også løftet ganske betragteligt.

Inden der var spillet tre minutter regnede der med bamser på isen. Supporterne havde arrangeret “Toss-a-bear”, hvor man kunne købe bamser, der gik til gode formål. Bamserne skulle kastes på isen ved første SønderjyskE-mål. Det sørgede Valdemar Ahlberg for, da han i kæden med Max Tjernström og Mathias Kløve havde sidste stav på et godt gennemspillet angreb.

Efter 11 minutter blev det 2-0 ved Nikolaj Krag, og inden første pause fik Gabriel Desjardins også scoret i powerplay. Med 3-0 og 19-4 i skud var SønderjyskE i fuld kontrol, men Herlev kom bedre med i midterperioden. Gæsterne fik her reduceret to gange bag en ellers solid Patrick Galbraith, og et mål i undertal af Desjarins gav stillingen 4-2 på tavlen med 20 minutter tilbage.

SønderjyskE har ikke ligefrem spillet mange prangende tredje perioder denne sæson, men denne gang var der ingen slinger i valsen. Unge Mikkel Skov fejrede sin nye kontrakt med sit andet sæsonmål, da han viste målnæsen frem. Og så kunne Rasmus Lyø med et powerplay-drøn fra blueline også skriver sig ind som målscorer denne sæson.

Allerede tirsdag er der “returopgør” i Herlev, og så er der et par ugers landsholdspause. Næste hjemmekamp er fredag den 18. november kl. 20.00 mod Aalborg Pirates.

SønderjyskE – Herlev 6-2 (3-0, 1-2, 2-0)
02:41 1-0 Valdemar Ahlberg (Tjernström, Kløve)
11:01 2-0 Nikolaj Krag (Boysen, Kønig)
15:05 3-0 Gabriel Desjardins (Lavoie, Ahlberg) PP
26:14 3-1 Luis Blak Olsen (Bertelsen, Jonsson) PP
30:30 4-1 Gabriel Desjardins (Combs) SH
35:41 4-2 Victor Cubars (Popovic, Bertelsen)
47:19 5-2 Mikkel Skov (Desjardins, Eskildsen)