én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Krags vilde homerun sikrer matcholde

Annonce

SønderjyskE vandt fredagens fjerde finalekamp hos Esbjerg Energy med 2-1 efter overtid. Nikolaj Krag blev den store helt med målet i det 80. minut. Dermed kan SønderjyskE sikre sig DM-guldet på søndag hjemme i Sydjysk Sparekasse Arena.

På et sandt klassemål kunne Nikolaj Krag afgøre den tætte kamp. Kort før slutningen af den første overtidsperiode dukkede Krag op foran Esbjerg-målet og slog en returpuck fra endebanden i mål i luften i ren baseball-maner. Det var Krags 25. sæsonmål og anden overtidsscoring i slutspillet. Et decideret “homerun”, som kan blive guld værd. I øvrigt niende overtidskamp i træk, som SønderjyskE trækker sig sejrrigt ud af. Heraf er de fem vundet i slutspillet.

Esbjerg startede ellers bedst, og hjemmeholdet kom også på 1-0 midtvejs i første periode. SønderjyskE arbejdede sig heldigvis godt ind i kampen. Defensiven stod stærkt foran Mattias Pettersson, og det vigtige 1-1-mål stod Oskar Drugge for. Den svenske back lagde en puck på mål, og undervejs ramte den en modstanders stav, og det snød Esbjerg-keeperen.

I anden periode kom SønderjyskE rigtigt godt med, men det endte med at blive en stillingskrig. Esbjerg havde pucken meget, mens SønderjyskE var giftige på kontra. Heldigvis var det den store koloni af SønderjyskE-supportere i det ene hjørne af hallen, som kunne juble til sidst sammen med spillerne. Nu gælder det om at få armene ned og blive klar  både mentalt og fysisk til næste brag.

Der er kampstart kl. 15.00 på søndag. SønderjyskE har med føringen på 3-1 i kampe tre matchbolde. Det betyder, at skulle SønderjyskE tabe søndag, så spilles kamp seks tirsdag i Esbjerg og en eventuel altafgørende kamp syv er næste fredag i Vojens.

Esbjerg – SønderjyskE 1-2 OT (1-1, 0-0, 0-0, 0-1)
10.39 1-0 Andreas Grundtvig (Erdely, R.Bjerrum)
14.41 1-1 Oskar Drugge (Pelletier, Haag)
79.29 2-1 Nikolaj Krag (Schmidt-Svejstrup)
Udv.: EE 5×2, SE 4×2
Skud: 36-41
Tilskuere: 4190

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke