UNLIMITED HOCKEY: Billetter til udekampe, landskampe og neutralzoner

Metalligaen og de enkelte klubber har indgået et spændende samarbejde kaldet ”UNLIMITED HOCKEY”. Det betyder, at dit sæsonkort giver adgang til alle udebanesektioner og eventuelle neutralsektioner i grundspillet, forudsat at den pågældende Arena har tilstrækkelige gæstepladser. UNLIMITED HOCKEY gælder hos alle klubber.

Med en billet til en neutralsektion kan du eksempelvis se en kamp, hvor SønderjyskE ikke spiller. F.eks. Esbjerg Energy mod Aalborg Pirates eller Herning Blue Fox mod Odense Bulldogs.

Hver klub har et begrænset antal gæstepladser, ca. 10% af den totale halkapacitet. Gæstepladser fordeles efter ’først til mølle’ princippet, når du rekvirer din elektroniske billet jf. gældende regler herom. Eventuelle neutralzoner kan ikke garanteres og det står klubberne frit for, til hvilke kampe en sådan zone tilbydes.

Sådan henter du en billet til udekampe eller neutralzoner:
I dette eksempel er det sæsonkort holderen Hans Hansen, som er sæsonkortholder i Frederikshavn White Hawks, som ønsker at hente en billet til udebaneafsnittet i Aalborg Pirates.

  1. Opret en profil hos den klub, hvor du ønsker at se kamp

Opret en profil i billetsystemet hos den klub du ønsker at hente en billet til. (Hvis du allerede har en profil, fra tidligere billetkøb, kan du logge ind og opdatere indholdet i stedet)

NB: Har du flere sæsonkort på din bruger hos den klub, hvor du har sæsonkort, så skal du oprette én bruger per sæsonkort hos de(n) klub(ber), hvor du ønsker at se ishockey.

  1. Hent din billet
    Når du har oprettet din profil og indtastet dit sæsonkortnummer skal du hente din billet. Det gøres ved at klikke på “Mine billetter” og derefter “Hent” ud for den kamp du vil hente billetter til.

Du skal vælge den billettype der hedder Unlimited Hockey (billettype navnet kan variere lidt fra klub til klub)