én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Akademi

TalentCenter Haderslev

Ungdomsuddannelse
En særdeles vigtig funktion på TalentCenter Haderslev er at vi tilbyder ambitiøse sportstalenter et kompetent talentudviklingsmiljø, hvor talentet kan udvikles og fordres samtidig med at der gennemføres en ungdomsuddannelse.
Vi har derfor et stærkt samarbejde med Haderslevs ungdomsuddannelser, og du kan frit vælge mellem Haderslev Katedralskole, Det Blå Gymnasium, EUC Syd, samt 10. klasse ved Kløften eller på Haderslev Realskole.
Alle skolerne har hver især etableret netop den atlet støttemodel, som den enkelte skoles rammer og betingelser bedst understøtter. Det vil sige, at det vil være forskelligt fra skole til skole. hvordan støtten opleves rent praktisk, men fælles er, at alle skolerne vægter det højt. Nogle skoler kan skemalægge sig til en del fleksibilitet for atleterne, og andre tilbyder og gennemfører i højere grad genlæsningsmoduler for mistet undervisning.

Talentchef Morten Nørby Poulsen
Mobil: +45 2479 3826
E-mail: monp@haderslev.dk

Sønderborg Talent Akademi

Sønderborg TalentAkademi så dagens lys i 2014. Der er tre linjer – håndbold, fodbold og en almen fysisk linje – repræsenteret ved begge køn. Udover den sportslige forskellighed, ses også en forskel i alder (15 til 19 år), modenhed, mentalitet og fysik. Denne differentiering er en vigtig og givende del af Sønderborg TalentAkademi, hvor vi ligger op til at spillerne lærer og lader sig inspirere af hinanden. Typisk foregår læring fra den mere rutinerede til den mindre rutinerede, men selv i den proces foregår der også læring den modsatte vej i form af italesættelse af tavs viden og selvrefleksion. Et mål for Sønderborg TalentAkademi er at udvikle en træningskultur, hvor bl.a. udøverlæring er en anerkendt måde at forbedre træningen, og hvor sportsfolkene opfordres til at stå til rådighed for hinanden.

Akademileder Michael Willemar
Mobil: +45 2347 0770

Sports Akademi Rødekro-Aabenraa (SARAA)

Brænder du får din sport og skal starte eller går på en ungdomsuddannelse. Så er SARAA stedet for dig. SARAA er for talentfulde sportsudøvere i alderen 16-20. På SARAA lever du livet som en professionel sportsudøver sammen med ligesindede unge. Udøvere fra alle sportsgrene er velkomne på SARAA, dog skal man som udgangspunkt være medlem i en forening i Aabenraa Kommune. SARAA er både de fysiske lokaler på Borgmester Finks Gade 5 i Aabenraa, men ligeså meget en mentalitet og en måde at være sportsudøver på. SARAA er stedet hvor du som ung sportsudøver kan prøve at leve som en professionel udøvere. Det er også stedet hvor du som forældre trygt kan sende dit barn hen. På SARAA er der tilknyttet en daglig leder, som udøveren altid via telefon kan få fat i.

Cheftræner Peter Nielsen
Mobil: +45 2784 356

Annonce
Annonce

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke