én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Information om GDPR

Kære kunde, samarbejdspartner, fan m.m.

 

Vi følger reglerne fra EU om behandling af persondata – Databeskyttelsesforordningen. Formålet med den nye lov er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger. Du har afgivet de nødvendige personlige oplysninger til Sønderjysk Elitesport A/S’s virksomhed i forbindelse med tidligere køb, deltagelse i konkurrencer, tilmelding til nyhedsbreve, anvendelse af vores online tjenester og app’s eller som kunde, sponsor, leverandør eller samarbejdspartner. Det er vigtigt for Sønderjysk Elitesport A/S’s virksomhed, at vi beskytter vores brugeres og kunders personoplysninger og overholder reglerne i forordningen. Vi har derfor opdateret vores privatlivspolitik. Du kan læse den opdaterede version her: https://soenderjyske.dk/wp-content/uploads/2018/05/Privatlivspolitik-for-fans-og-kunder-m.m.pdf

 

Væsentlige ændringer til dine rettigheder

De væsentligste ændringer i forordningen er, at:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • I de tilfælde, hvor der foreligger en lovmæssig hjemmel eller er afgivet samtykke til markedsføring, vil vi kommunikere så relevant som muligt på baggrund af dine interesser eller adfærd. Du har ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for målrettet markedsføring.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

 

Bemærk venligst, at disse ændringer træder i kraft pr. 25. maj 2018.

 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os:

 

Sønderjysk Elitesport A/S
Stadionparken 7
6500 Vojens

Tlf.: +45 7452 1499
Fax.: +45 7452 4699
E-Mail: post@soenderjyske.dk

 

Annonce
Annonce

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke