én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Søndag venter sæsonens største kamp

Annonce

Da klokken fredag aften slog 22.25, battede Nikolaj Krag pucken i nettet bag Esbjergs målmand Mathias Seldrup og sikrede dermed SønderjyskE  tre matchbolde – det udløste naturligvis jubel i SønderjyskE boksen samt hos de mange hundrede medrejsende fans, men armene er allerede nede igen hos cheftræner Anders Førster.

– Det var en fantastisk følelse at se pucken ryge i nettet og naturligvis jublede vi og var alle glade for sejren, men der gik ikke mange minutter efter kampen før at de første forberedelser til søndagens kamp begyndte.

Vi er godt klar over at vi har bragt os i en fordelagtig position, men samtlige inde i omklædningsrummet er også godt klar over at arbejdet er langt fra færdiggjort endnu – Esbjerg har ikke har kastet håndklædet i ringen – tvært imod.
De vil komme med alt hvad de har søndag eftermiddag og desperat kæmpe for deres chance for at holde liv i finalen – det her er langt fra forbi endnu.

Jeg vil godt lige rose opbakningen fra vores fans – det var en fed modtagelse vi fik da vi ankom til arenaen og vi kunne jo høre dem inde i omklædningsrummet en time inden kampstart – de skal bare give den fuld gas i morgen, for det betyder alt for os.

– Jeg ved godt at det lyder som en slidt floskel, men for os gælder det virkeligt om at være klar fra start. Vi skal holde os til vores egen gameplan. Vi skal minimere de individuelle fejl og så skal vi slås om hver eneste centimeter på isen.

Vi har set idag set noget video og spillerne virker virkeligt fokuseret på søndagens kamp – jeg føler de har restitueret godt – så kan vi leverer 60 minutters fokuseret indædt fight søndag eftermiddag, så tror jeg på at gode ting vil ske lyder det fra cheftræner Anders Førster.

Kampen starter kl. 15.00 – dørene ind til Sydjysk Sparekasse Arena åbner kl. 13.30 (13.15 min. før for sæsonkortindehavere).

Fra kl. 1030 til kl. 13.00 kan der købes øl/sodavand samt grill pølser foran den gamle skøjtehal.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke