én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Tirsdag går det løs igen – der skal tages kloge beslutninger

Annonce

Søndagens kamp var ikke sæsonens bedste, men den er lagt bag os og nu kigges der frem imod morgendagens opgør i Esbjerg.

Inden opgøret tirsdag aften i Esbjerg er der ting der skal forbedres – det er der både blevet talt og set video om, i løbet af mandagen.

Assistenttræner Casper Stockfisch har dog en god fornemmelsen inden kamp 6.

– Det var ikke vores bedste kamp, men det var vigtigt for både Anders og jeg, at spillerne godt selv vidste hvor fejlene ligger.
Vi skal overordnet set tage både klogere og bedre beslutninger end vi gjorde søndag eftermiddag – udover det, så skal der mere fart på vores pasningsspil og kommer der det, så følger der gode ting med i kølvandet.

– Det var dog ikke alt der var skidt i kamp 5. Vi kom godt igen især i de sidste 20 minutter, men der var det desværre for sent og det viser bare at arbejder man ikke stenhårdt i samtlige 60 minutter, så er Esbjerg bare for godt et hold.

– Så jeg forventer at drengene i morgen kommer ud med ild i øjnene og leverer et brag af en indsats – der bliver knald på i Granly, så vi skal holde hovedet koldt og være klar fra start – kan vi det, så kan vi også hente endnu en sejr i Esbjerg lyder det fra Casper Stockfisch.

Foto: Jürgen Shadow

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke