SønderjyskE misbrugte matchbolden – nu venter kamp 7 på fredag

SønderjyskE havde tirsdag aften muligheden for spille sig i DM-semifinalen, men værterne fra Odense Bulldogs vandt 3-1 på egen is. Dermed skal de to hold ud i en syvende og afgørende kamp fredag 25. marts kl. 19.30 i Frøs Arena. Billetsalget starter onsdag kl. 12.00.

De første 17 minutter af aftenens kamp forløb uden de store sværdslag. Momentum skiftede lidt frem og tilbage, men pludselig gik det stærkt på måltavlen. På blot 24 grufulde sekunder scorede Odense tre gange, og det kom SønderjyskE sig aldrig helt over.

Godt nok forsøgte SønderjyskE at komme tilbage i kampen, men kvaliteten manglede. Der blev dog aldrig givet op, og med over seks minutter tilbage af kampen blev Patrick Galbraith taget ud af målet i et powerplay. Det gav muligheden i spil seks mod fire. Her fandt Mathieu Foget smart Cam Brown, som scorede. Det forblev dog aftenens eneste mål til sønderjyderne. En af de få positive momenter i kampen var, at SønderjyskE overlevede alle fire Odense-powerplay. Det skal tages med til fredag.

Nu skal det hele afgøres over en enkelt kamp. Heldigvis er det hjemme i Frøs Arena, hvor SønderjyskE har været stærke hele sæsonen. Onsdag kl. 12.00 åbner billetsalget på:

Odense – SønderjyskE 3-1 (3-0, 0-0, 0-1)
17.31 1-0 Gorm Topholt (Simonsen, Nielsen)
17.46 2-0 Mark Auk (Piipponen, Ehlers)
17.55 3-0 Gunars Skvorcovs
54.12 3-1 Cam Brown (Foget, Frank) PP
Udv.: OB 4×2, SE 5×2 + 1×10 (Eller)
Skud: 24-18
Tilskuere: 1.434