SønderjyskE forsvarede hjemmebanen: 3-1 gør det til 2-1

SønderjyskE rejste sig efter søndagens nederlag i Odense, og tirsdag aften blev Bulldogs besejret med 3-1 hjemme i Frøs Arena. Dermed fører SønderjyskE nu 2-1 i kampe. Fredag spilles kamp fire i Odense, og søndag kl. 17.30 kamp fem i Vojens. Billetsalget til sidstnævnte kamp er åbnet.

Det var i sidste ende en fortjent sejr, men SønderjyskE havde startvanskeligheder i dagens kamp. Alt for mange afslutninger var uskarpe. Der var ellers muligheder nok, og Steffen Frank havde også pucken i netmaskerne i starten af kampen, men målet var flyttet inden scoringen og dermed ingen mål. Odense buldrede på med selvtillid fra søndagens sejr, men stille og roligt fik SønderjyskE koblet et greb om kampen. Vores unge fjerdekæde spillede her en vigtig rolle, da de markerede sig med mange gode skift, hvor de kom med masser af fysik.

100 kamp-jubilar Mikkel Jensen og fjerdekæden fik sat mange tacklinger (Foto: A.Stollig)

I anden periode vippede opgøret for alvor SønderjyskE’s vej, men vi skulle mere end midtvejs hen i kampen, før det vigtige 1-0-mål kom. Frank var igen på spil foran Odense-målet, og sønderjydens afslutning var Mike Szmatula hurtigt over, og så kunne amerikaneren vippe pucken op i nettaget. Nu havde SønderjyskE momentum, og kort efter slog de lyseblå til i powerplay. Mike Little stod klar ved venstre stolpe, og dermed kunne en anden af holdets amerikanere også teste nettaget i Odense-målet. Sikkert satte Little den i kassen til 2-0.

Odense virkede lidt møre, men gæsterne fik en gylden mulighed for reducering, da Radek Cip fik tilkendt et straffeslag. Tjekken ramte dog helt skævt af pucken, da han kom ned mod Patrick Galbraith i SønderjyskE-målet. Galbraith var en sikker sidste skanse, og først med tre minutter tilbage fik fynboerne.

SønderjyskE – Odense Bulldogs 3-1 (0-0,2-0,1-1)
32:37 1-0 Mike Szmatula (Frank)
34:58 2-0 Mike Little (Eller, Brown) PP
53:15 3-0 Alex Rauter (Brown, Forget)
57:03 3-1 Radek Cip
Udv.: SE 4×2, OB 4×2
Skud: 24-31
Tilskuere: 2.217