én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sæsonkortsalget er skudt i gang

Annonce

Sæsonkortsalget er skudt i gang, og du kan nu sikre dig en plads på det lyseblå hold for den kommende sæson.

Du kan købe sæsonkort til SønderjyskE Ishockey lige her.

Perlerække af fordele

Foruden de forrygende kampe, kan du glæde dig til en lang række unikke fordele, herunder bl.a. deltagelse i tre sæsonkortmøder inkl. en øl/vand, rundvisning i Frøs Arena og Elitesportsafdelingen, fødselsdagshilsen på storskærm og rabatvouchers til SønderjyskE samarbejdspartnere i app’en. Desuden belønnes du med en helt særlig sæsonkortholder ”pin”, du kan bære på trøjen og gøre til samlerobjekt for de kommende sæsoner. Ligeledes får du et fint klistermærke, der kan pryde køleskabet, bilen eller lignende. Se alle fordelene lige her.

Få dit navn på kamptrøjerne

Køber eller fornyr du sit sæsonkort senest 2/7, får du dit navn skrevet på en helt unik spillertrøje, der benyttes til sæsonens nytårsbrag! Spillerne kommer altså til at skøjte rundt med dig og dine medambassadørers navne på isen i Frøs Arena. Samtidig er du også med i lodtrækningen om i alt fem kasser med seks flotte SønderjyskE vinglas.

Fedt kampprogram

Som vanligt er der masser af fed aktion i sigte, såfremt du sikrer dig et kort for sæson 2023/24. Programmet er fastlagt, og lige her kan du få et overblik over, hvad du kan se frem til. Adskillige fredagsopgør, jule- og nytårskampe med knald på og ikke mindst nogle fremragende udekampe i grundspillet er inkluderet, hvis du bliver en af de lyseblå ambassadører for næste sæson.

Hvordan køber jeg et sæsonkort til SønderjyskE Ishockey?

Er du lidt i tvivl om, hvordan du bærer dg ad med at købe et sæsonkort på vores billetside, har vi udformet en lille guide, som du kan downloade her. Den hjælper dig hurtigt og nemt igennem købsprocessen.

Hvordan fornyr jeg mit sæsonkort til SønderjyskE Ishockey?

Hvis du allerede var en del af holdet i sæson 2022/23, kan du let gentegne dit sæsonkort nu. Du logger blot ind på billetsiden, går under ”sæsonkort” og trykker ”forny et eksisterende sæsonkort”. Har du brug for lidt illustrationer af processen, kan du downloade en guide lige her. Har du en fast plads, du er glad for, kan den let blive din igen i 2023/24. 

Fornyr du ikke dit sæsonkort inden den 2/7, frigives din plads til salg.

Køb af plastikkort

Bemærk at du, ved køb af et plastikkort til 100,-, bedes afhente dette på administrationskontoret ved nærmere aftale og alternativt kan få det udleveret ved eventuelle ”kick off arrangementer”, træningskampe eller sæsonens første kampe.

Bemærk at sæsonkort fra forrige sæson ikke længere kan bruges.

Kontakt

Kontorets åbningstider er flg.: Mandag til torsdag 9.00 til 15.00 og fredag fra 9.00 til 14.00 og telefonerne er åbne mandag til torsdag 9.00 til 14.00 og fredag fra 9.00 til 12.00 (lukket på helligdage). 

Kontakt: mail post@soenderjyske.dk eller tlf. 74521499.

 
Previous slide
Next slide

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke