Søg

Nu gælder det

Jesper Klitgaard, 7. september 2017, kl. 9:38

Fredag aften er det endelig tid. NU begynder sæsonen, og derfor ligger SE-Arena is til et ordentligt fredagsbrag, når Herning Blue Fox kommer på besøg og med garanti vil gøre deres til at ødelægge festen.

SønderjyskE har haft en god optakt til sæsonen, hvor den aggressive spillestil løbende er blevet både forbedret og justeret. Spillerne har taget den nye stil til sig under træning og rådgivning af cheftræner Dan Ceman og assistenttræner Chris Straube, således at de er bedst muligt forberedt til sæsonen.

Det er også en optimistisk cheftræner som sender sit mandskab på isen fredag aften og Dan Ceman håber at udviklingen i spillet fortsætter som det har gjort hidtil i forberedelserne.
– Vi skal fortsætte den proces vi er i i forhold til den mere aggressive stil, hvor vi gerne vil presse modstanderne helt oppe i deres egen zone. Det er blevet bedre dag for dag, og det er en udvikling som vi ønsker skal fortsætte, siger Ceman.

Trænerteamet ønsker også at spillerne så vidt muligt skal holde koncentrationen igennem hele kampen mod et forbedret Herning-mandskab set i forhold til sidste fredags træningskamp.
– Det bliver et klart stærkere mandskab vi kommer til at møde fredag. De har fået flere markante spillere tilbage på holdet og de har, ligesom vi gjorde, lært noget om hvordan vi spiller. Det ændrer ikke på vores gameplan, og jeg håber at vi kan minimere perioderne med jævn hockey fra vores side, og istedet spille 60 minutters koncentreret ishockey med masser af fart og aggression, afslutter Ceman.

Kampen, og dermed sæsonens første puck, smides fredag aften kl. 19:30 i SE-Arena i Vojens, så mød op, tag naboen med og vær med til at støtte drengene i sæsonens første kamp.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus