Flot sejr over Herning

SønderjyskE’s ishockeyspillere fortsatte de gode takter i testkampene, da Herning Blue Fox blev sendt hjem til heden med et nederlag. De lyseblå løver vandt 4-1 i Frøs Arena. 16-årige Mikkel Skov lavede både mål og assist.

Tre gode perioder fik SønderjyskE skruet sammen, og de næsten 700 tilskuere blev vidner til en ganske velspillet træningskamp. SønderjyskE virkede til at have mest fart i skøjterne det meste af kampen, og holdet spillede med en god intensitet og disciplin. Først 16 sekunder inden første pause kom der udbytte ud af overtaget. Daniel K. Hansen sendte pucken i mål med et maskeret skud. Inden da havde Gabriel Desjardins misbrugt et straffeslag, og Steffen Frank var også alene igennem efter en god dribletur.

Midt i anden periode gjorde unge Mikkel Skov det til 2-0, da han sendte pucken ind over målmanden med et godt skud. Og så gik der ikke længe, inden pucken igen lå bag Herning-keeperen. Villiam Haag havde sidste stav på pucken efter et flot angreb, hvor Oliver Gatz og William Boysen stod for opspillet.

Herning fik godt nok reduceret, da store Mathias Bau slap fri. Det forblev dog den eneste scoring på en sikker Patrick Galbraith, og det tog lidt luften ud af kampen, at Martin Eskildsen genskabte føringen på tre mål i næste skift og kort før anden pause. Skov lagde pucken ud i midtzonen, hvor Eskildsen opsnappede den, og så gik det ellers mod mål. Køligt sendte Eskildsen pucken ind i højre målhjørne, og sønderjyden har nu scoret tre mål i de sidste to kampe. Og så var det samtidig rart at se, at SønderjyskE rejste sig og straks slog tilbage efter modstanderen havde scoret.

Tredje periode forløb uden mål. SønderjyskE var tæt på at score yderlige til sidst i et powerplay, men det var eneste lille ridse i lakken, at spillet i overtal ikke blev vekslet til et mål.

Tirsdag den 30. august kl. 19.00 kommer Frederikshavn White Hawks på besøg til den sidst testkamp, og fredag den 2. september kl. 19.00 starter sæsonen med et lokalbrag mod Esbjerg Energy – også hjemme i Frøs Arena.

SønderjyskE – Herning 4-1 (1-0, 3-1, 0-0)
19.44 1-0 Daniel K. Hansen (Haag)
28.40 2-0 Mikkel Skov (Little, D. Galbraith)
30.59 3-0 Villiam Haag (Gatz, Boysen)
37.39 3-1 Mathias Bau (Tansey)
38.04 4-1 Martin Eskildsen (Skov)
Udv.: SE 1×2, HBF 5×2
Skud: 31-21