En dæmper på festen

På aftenen, hvor der blev fejret flotte jubilæer hos Vojens Ishockey Klub og SønderjyskE Ishockey Support, blev der lagt en dæmper på festen. SønderjyskE tabte kampen mod Aalborg Pirates med hele 1-6.

Egentlig startede SønderjyskE nogenlunde, men de lyseblå, der i dagens anledning spillede i mørkeblå retrotrøjer, faldt helt sammen efter Aalborg hurtigt kom foran. Gæsterne fik alt for let ved at score målene. I det fjerde minut scorede Aalborg åbningsmålet med en styring foran mål, og kort efter var Patrick Galbraith igen chanceløs, da Thomas Spelling stod helt fri foran mål. Da det blev 0-3, igen på en styring foran Galbraith, blev han erstattet af Nicolaj Henriksen.

Efter en meget skidt første periode blev det lidt bedre i midterperioden, men helt godt blev det aldrig. Aalborg skøjtede sikkert sejren i hus. Lidt fik flertallet af de mere end 3.000 tilskuere at juble over, da Valdemar Ahlberg efter en god dribletur reducerede i starten af tredje periode til 1-5. Aalborg fik scoret yderligere et powerplay-mål, og så sluttede det 1-6.

Efter kampen var der hockeyfest med trøjeauktion i loungen, og her var opbakningen ligesom til kampen ganske fin. Søndag venter en udekamp i Herning, og tirsdag kl. 19.00 spilles den sidste grundspilskamp, når Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg i Frøs Arena.

SønderjyskE – Aalborg 1-6 (0-3, 0-2, 1-1)
03.37 0-1 Matt Salhany (Carroll, Carlsson)
05.01 0-2 Thomas Spelling (Ladehoff, Low)
07.11 0-3 Mikkel Højbjerg (Drugge, Jakobsen)
20.38 0-4 Nikolaj Carstensen (Bjorkstrand)
38.42 0-5 Jeppe Jul Korsgaard (Bjorkstrand, Edmondson) PP
42.06 1-5 Valdemar Ahlberg (Lavoie, Gatz)
46.29 1-6 Thomas Spelling (Drugge, Ladehoff) PP