én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Daniel Galbraith lægger skøjterne på hylden

Annonce

En lang og flot ishockeykarriere slutter med ”The Double” og to sæt medaljer og pokaler.
Daniel Galbraith har valgt at sige stop og tak for kampen til hjerteklubben SønderjyskE. Efter en sæson, der sluttede med to titler, Metal Final4 Pokalmester tilbage i januar og med det danske mesterskab i sidste uge.
Dermed slutter han sig til sin storebror, målmanden Patrick Galbraith, som tidligere har meldt ud, at den igangværende sæson blev den sidste i den lyseblå trøje.

Daniel Galbraith er et produkt af talentarbejdet i moderklubben Vojens Ishockey Klub. Talentet var tilbage i 2008 så stort, at han som U18 spiller kom til den svenske klub, Tingsryd AIF. Her spillede han tre sæsoner og heraf omkring 80 kampe i den stærke U20 Super Elitserie.
Daniel Galbraith har i sin flotte ishockeykarriere som seniorspiller repræsenteret SønderjyskE i flere end 700 kampe. Meritterne gennem tretten sæsoner tæller bl.a. fire danske mesterskaber, tre pokaltitler og en for dansk ishockey historisk titel som vinder af den europæiske turnering, Continental Cup.

Direktør i SønderjyskE, Klaus Rasmussen, sender da også mange roser i retning af den sympatiske back:
– Daniel Galbraith er en ægte Vojensdreng, der står op for hele værdi-sættet i SønderjyskE. Altid ydmyg og loyal. Pligtopfyldende og hårdtarbejdende. Han er en fantastisk teamplayer, som altid har udfyldt sin rolle, og mere til, på holdet, understreger Klaus Rasmussen, og fortsætter:

– Daniel Galbraith er et lysende eksempel på en stor sportsmand, der til enhver tid har haft holdet i centrum. Han er én af de spillere, man altid kan regne med. Det er en virkelig flot karriere, som meget passende slutter med en pokaltitel og et dansk mesterskab. Det har Daniel virkelig fortjent, og vi ønsker ham alt det bedste. Vi har dyb respekt for hans beslutning om et familieliv efter ishockeyen, og vi ser frem til at hylde ham og hans bror ved den første hjemmekamp i Metal Ligaen til september, slutter Klaus Rasmussen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke