Dårlig anden periode kostede dyrt

SønderjyskE tabte aftenens lokalopgør i Metal Ligaen hos Esbjerg Energy, som sejrede med 6-2. SønderjyskE førte ellers to gange i kampen, men en meget skidt midterperiode blev kostbar. Allerede fredag aften er der mulighed for at hente revanche, når Rødovre kommer på besøg i Frøs Arena i Vojens.

Det så ellers godt ud efter første periode. SønderjyskE startede kampen godt, og det var ikke ufortjent, at de sortblusede sønderjyder førte 1-0 efter den første pause. Nicolai Bryhnisveen stod for målet med et skud fra blueline i powerplay. Desværre gik SønderjyskE helt i sort i anden periode, hvor hjemmeholdet lavede fem mål. Godt nok blev de to sat ind i powerplay, men det var ikke godt nok. Skuffende var det, og et meget lille plaster på såret var Gabriel Desjardins mål undervejs.

I tredje periode kom Patrick Galbraith ind i målet i stedet for Nicolaj Henriksen. Med 5-2 på måltavlen fik SønderjyskE ikke gjort kampen spændende igen. Tættest på en reducering var Daniel Kønig, men stolpen stod i vejen. I stedet scorede Esbjerg til slutresultatet med otte minutter tilbage.

Der er kampstart fredag aften kl. 19.00 til hjemmekampen mod formstærke Rødovre, der i aften vandt hele 5-0 over topholdet Herning.

Esbjerg – SønderjyskE 6-2 (0-1, 5-1, 1-0)
10.46 0-1 Nicolai Bryhnisveen (Haag) PP
2054 1-1 Grayson Downing (Grundtvig)
24.10 1-2  Gabriel Desjardins (Little, Krag)
26.42 2-2 Grayson Downing (T.Brown, Nielsen)
35.47 3-2 Casey Gilling (R.Bjerrum, J.Bjerrum)
37.30 4-2 Cameron Brown (Merchant, Kjær)
39.58 5-2 Casey Gilling (T.Brown, Kjær)
52.02 6-2 Cameron Brown (T.Brown, J.Bjerrum)