én landsdel
ét sammenhold

Annonce

3 sikre point mod Rødovre

Annonce

Der skulle idag følges op på fredagens sejr i Herning, da der søndag eftermiddag var besøg fra sjælland i Frøs Arena – efter en lidt forsigtig start på første periode, så fik hjemmeholdet stille og roligt gang i skøjterne og hentede en  3-1 sejr over Rødovre Mighty Bulls.

Hjemmeholdet fik en god start på kampen, da Emil Bejmo efter kun 2.25 gjorde det til 1-0, da Brendan Harms fandt ham fri inde foran William Rørth i Rødovre målet. Et par udvisninger til hjemmeholdet gav dog momentum tilbage til Rødovre og selv om de ikke fik udnyttet dem, så kom de på tavlen da SønderjyskE blev fuldtallige og en udskiftning kiksede. 1-1 var resultatet efter de første 20 minutter og det kunne begge hold nok være tilfredse med.

4 udvisninger til Rødovre i 2. periode, gav masser af puckbesiddelse til hjemmeholdet og det var også tæt på af flere omgange, men vi skulle hen til det 38′ minut inden at Rasmus Lyø med et skud ude fra blue line kunne bringe hjemmeholdet foran.
Det var med et hjemmehold i front i perioden og udeholdet gjorde det ikke let for sig selv, ved gentagne gange at tage unødvendige udvisninger.
2-1 var også resultatet efter 40 minutter og som Rasmus Lyø sagde i pausen, så skulle man “blot” fortsætte presset og gerne få lidt flere pucke på mål.

6. minutter inde i 3. periode scorede den altid arbejdsomme Cam Brown til 3-1, hvor han både satte en back og målmand William Rørth med et frækt lille træk. Efter målet gik hjemmeholdet på cruise-kontrol og der skete ikke ret meget mere i den kamp.

3 dejlige point blev dermed sat ind på kontoen og det på en dag, hvor man fornemmede at der var mere ishockey i hjemmeholdet, men at man aldrig for alvor havde det nødvendigt at folde sig fuldstændigt ud.

Hos hjemmeholdet var især Cam Brown sprudlende, men man kunne også notere sig gode indsatser af det meste af den sønderjyske defensiv og samt forwards som Mads Eller og Mikkel Jensen.

Næste opgave er på tirsdag, hvor turen går til Aalborg.

SønderjyskE – Rødovre Mighty Bulls 3-1 (1-1, 1-0, 1-0)

02:25 1-0 Emil Bejmo (Harms, Eskildsen)
08:31 1-1 Marco Illemann (Carlsen, Popovic)
37:10 2-1 Rasmus Lyø (Bejmo, Frank)
46:04 3-1 Cam Brown (Bejmo, Vedel)

Udvisninger:

SE: 3 x 2 min.
RMB: 7 x 2 min.

Tilskuere: 0

Foto: AnneMette Stollig

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Venskabskamp
  Mandag D. 28. Juni 14:00
  BIF
  Brøndby IF
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 24. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  4
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke