én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Sikker opbakning til håndboldkvinderne i Aabenraa

Annonce

Kendetegnene for et godt forsikringsselskab er pålidelighed og ansvarlighed, og der kan ikke herske tvivl om, at GF Forsikring lever op til dette. De har været en urokkelig støtte til SønderjyskE siden klubbens etablering, og hos de lyseblå er der stor glæde over, at de endnu en gang har ønsket at forlænge deres sponsorat:

– Vi oplever altid stor loyalitet og samarbejdsvillighed hos GF Forsikring og Svend Erik Danielsen. Det er bare super gode og troværdige folk, så vi er virkeligt glade for at have dem med i Landsdelsprojektet, fortæller key account manager, Kenn Rasmussen, SønderjyskE (Sønderjysk Elitesport A/S).

Det er bl.a. den store betydning for den brede befolkning i lokalområdet, der gør, at GF Forsikring gerne bakker op om SønderjyskE Damehåndbold i Aabenraa, fortæller Svend Erik Danielsen, der er bestyrelsesformand i forsikringsselskabet:

– SønderjyskE står som et regionalt fyrtårn, der samler os om store, fælles oplevelser og giver lokal stolthed i hele Sønderjylland. I GF Forsikring bakker vi aktivt op om klubbens aktiviteter til alle aldersgrupper. Vi har samarbejdet i mange år allerede og kender hinanden godt, så hos GF Forsikring får vi både stor synlighed og gode lokale relationer ud af aftalen.

Vi er glade for støtten og kan forsikre om, at vi vil gøre vores ypperste for at levere fælles oplevelser til de lokale i Sønderjylland.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 6. Oktober 18:30
  FCF
  FC Fredericia
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  4
  :
  0
  B.93
  B.93

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke