én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

SønderjyskE’s behandlerteam åbner Klinik for Fysioterapi Nybøl – Idrætsklinik Skansen

Annonce

Poul Møller fra Klink for Fysioterapi Nybøl har fra sæsons start stået i spidsen for SønderjyskE Herrehåndbolds behandlerteam. Nu udvider de deres tilgængelighed for deres klienter med åbning af en fast satellitklinik i Sydjysk Sparekasse Skansen den 1. februar. Det sker med navnet ”Klinik for Fysioterapi Nybøl – Idrætsklinik Skansen”.

Idrætsklinik Skansen vil primært være drevet af fysioterapeut Christine Palm Hansen, der tager patienter ind uden henvisning, ligesom der vil være tilbud om tilkøb af ultralydsscanning og shockwave.

– Vi er utrolig glade for samarbejdet med SønderjyskE Herrehåndbold og føler at drengene har taget rigtig god imod os. Fra den 1. februar, når vi åbner vores ”Idrætsklinik Skansen” i Sydjysk Sparekasse Skansen, tror vi også på, at vores samarbejde med holdet bliver stærkere. Det giver os helt klart en logistisk fordel ved at have alt udstyr og remedier lige ved hånden. Ydermere kommer vi også tættere på vores almene klienter i Sønderborg, hvilket vi længe har haft planer omkring, udtaler Poul Møller fra Klinik for Fysioterapi Nybøl.

Hos SønderjyskE Herrehåndbold og sportsmanager Thomas Mogensen er glæden ved samarbejde heller ikke til at tage fejl af.

– At kunne agere hurtigt i tilfælde af skader, store som små, er virkelig vigtigt, når man spiller i den bedste liga. Hurtig og professionel behandling er afgørende for at få spillerne hurtigt tilbage på banen. Det har Klinik for Fysioterapi Nybøl allerede bevist at de kan, og at de nu også åbner en fysisk klinik i ”vores hus”, ser jeg kun som et ekstra plus, forklarer Thomas Mogensen.

Behandlerteamet fra Klinik for Fysioterapi Nybøl består af Poul Møller selv, sammen med Christine Palm Hansen og Kennet Franson. Det er selvsamme team, der sørger for behandlingen af herrehåndboldholdet, som vil være en del af den daglige drift af Klinik for Fysioterapi Nybøl – Idrætsklinik Skansen.

Foto: Fra venstre er det account manager Brian Grau Paulsen fra SønderjyskE, Poul Møller,  Kennet Franson og Thomas Mogensen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke