én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Hotel Baltic bakker op om SønderjyskE

Annonce

Vi er glade for at kunne servere en velsmagende nyhed. Det smukke og historiske Hotel Baltic beliggende ud til vandet i Høruphav på Als er blevet sponsor i SønderjyskE.

Hotel Baltic er blevet Businesspartner og kommer til at levere mad i erhvervsklubben til nogle af SønderjyskE Herrehåndbolds hjemmekampe i Sydjysk Sparekasse Skansen, hvor de også får synlig eksponering via reklameskilte i hallen. Og så bliver Hotel Baltic også medlem af det stærke netværk i SønderjyskE og ikke mindst i indkøbssamarbejdet SUSAM A/S.

– Hotel Baltic har tidligere været sponsor, og det er dejligt, at det velrenommerede hotel igen har valgt at støtte op omkring landsdelsprojektet SønderjyskE. De får en rigtig god eksponering i Sydjysk Sparekasse Skansen. Vi kigger også på besparelser til dem på forsikringer via SUSAM, siger Per Hamborg, key account manager i SønderjyskE.

Hos Hotel Baltic, som forpagtes af Birgit Kilde og Søren Sejersen, glæder man sig til at få eksponering og muligheden for at servere velsmagende retter – og samtidig bakke op om det lokale, lyseblå håndboldflagskib.

– Vi får med aftalen med SønderjyskE mulighed for at komme ud til nye potentielle kunder. Vi bliver set, og mange kommer til at smage på vores mad til SønderjyskE’s kampe, siger Søren Sejersen.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke