én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Tricolore bliver Toppartner i SønderjyskE

Annonce

Hansen & Søn A/S – Tricolore er en transport- og logistikvirksomhed grundlagt for fire generationer siden. Den familieejede virksomhed fra Padborg kører nu ombord i SønderjyskE som Toppartner.

Tricolore er i forvejen samarbejdspartner med indkøb til transportløsninger i SUSAM-netværket. Salgschef Jesper B. Larsen fra Tricolore lægger vægt på, at man med det nye sponsorat i SønderjyskE kommer tættere på syd- og sønderjyderne.

– Vi har indgået et samarbejde med SønderjyskE for at komme at komme tættere på Sønderjylland. Et samarbejde, hvor vi kan skabe en positiv forretning samtidig med, at vi støtter landsdelsprojektet, siger Jesper B. Larsen.

Med i sponsoratet er indkøb af oplevelser på SønderjyskE’s hjemmebaner. Der er planlagt skyboksarrangementer i Sydjysk Sparekasse Arena i Vojens og Sydjysk Sparekasse Skansen i Sønderborg samt VIP-arrangementer i Sydbank Arena Aabenraa. Opbakningen på de tre lyseblå hjemmebaner glæder Per Hamborg, der er key account manager i SønderjyskE.

– Vi har haft en god dialog, og vi har fundet sammen i et spændende samarbejde med de muligheder, som vi kan tilbyde på tværs af landsdelsprojektet, siger Per Hamborg.

Hos SønderjyskE er vi både ydmyge og stolte over opbakningen, og vi glæder os til at byde Tricolore velkommen på de lyseblå hjemmebaner.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke