én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

VIDEO: Boutmedia leverer flot landsdelsfilm til SønderjyskE

Annonce

Sønderborgbrødrene Sebastian og Kasper Kunckel fra Boutmedia skal lave film, video og animationer i ny toårig samarbejdsaftale med Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport.

Den nye film ”En hyldest til sammenholdet i Sønderjylland” tager seerne med på en imponerende rejse i landsdelen. Der er ikke sparet på hverken flyvende droner og special effects i filmen, og kommunikations- og marketingchef i Sønderjysk Elitesport, Kell Haugaard, er både glad og stolt over resultatet:

– Kasper og Sebastian Kunckel er to meget talentfulde unge mennesker, og de har leveret en virkelig flot film, der tager os med på en rejse rundt i vores smukke landsdel. Med droneoptagelser i luften fra Skamlingsbanken med frihedsstøtten til Haderslev, Aabenraa og Sønderborg med Dybbøl Mølle i øst til Rømø, Vadehavet og Marsktårnet mod vest har Boutmedia skabt en film, der viser Sønderjylland fra sin absolut bedste side.

Og ikke mindst tager filmen også seerne med en tur rundt i det, som i snart 20 år har samlet en hel landsdel: elitesporten med de tre ligahold i SønderjyskE, herrehåndbold i Sønderborg, kvindehåndbold i Aabenraa og ishockeyen i Vojens, siger Kell Haugaard.

– Vi har fået udviklet en film, som fortæller historien om glæden, passionen og stoltheden ved fællesskabet. Uanset hvem vi er, hvor vi kommer fra og hvad vi har med i rygsækken, så er vi fælles om glæden ved at mødes til sportsoplevelser fra øverste hylde. Her har Boutmedia ramt plet på stemningen, begejstringen og den historie, vi gerne vil fortælle i SønderjyskE. Sebastian og Kasper Kunckel er gået til opgaverne med masser af energi og frisk kreativitet, og vi kan allerede nu afsløre, at syd- og sønderjyderne kommer til at se og høre mere fra Boutmedia i dette efterår og vinter. Det er bare at glæde sig, understreger Kell Haugaard.

Kasper Kunckel, der er medindehaver af Boutmedia, er glad for det nye samarbejde med SønderjyskE:

– Landsdelsprojektet har en dyb betydning for landsdelen og Sønderjylland som helhed. Dette samarbejde giver os muligheden for at bidrage aktivt til udviklingen af vores lokalsamfund. Det er en ære for os at arbejde sammen med en institution som SønderjyskE, der har en så stor indflydelse på vores område.

SønderjyskE spiller en central rolle i at samle syd- og sønderjyderne gennem sport og fællesskab. Deres engagement og dedikation til at skabe fælles oplevelser og styrke den regionale identitet er imponerende. Vi er begejstrede for at være en del af dette fællesskab og for at støtte op omkring det arbejde, SønderjyskE udfører.

Sebastian Kunckel ser også spændende perspektiver for Boutmedia:

– Dette samarbejde giver os ikke kun eksponering og muligheder for forretningsvækst, men det betyder også, at vi kan trække på den omfattende erfaring og ekspertise, som SønderjyskE og deres netværk har opbygget over årene.

Vi ønsker at engagere os aktivt i sociale og kulturelle initiativer og bidrage til udviklingen af landsdelen. Dette partnerskab giver os mulighed for at blive mere involveret og levere merværdi til vores kunder og samarbejdspartnere, siger Sebastian Kunckel, og fortsætter:

– Vi er begejstrede for de fremtidige muligheder for vækst, vidensdeling og innovation, som dette samarbejde åbner op for. Samtidig føler vi os privilegerede over at være en del af SønderjyskE-familien, slutter Sebastian Kunckel.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 6. April 14:00
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  VS
  Hobro IK
  HOB
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 30. Marts
  AAB
  AaB
  1
  :
  0
  Sønderjyske Fodbold
  SJF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke