én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

J&CO bliver ny Toppartner i SønderjyskE

Annonce

J&CO er områdets professionelle erhvervspartner, når virksomheder, foreninger og institutioner ønsker at styrke kommunikationen gennem tryk, promotion og firmagaver. J&CO har tegnet aftale som Toppartner i SønderjyskE Herrehåndbold, hvor de fremadrettet vil være stærkt eksponeret.

Virksomheden er en traditionel familievirksomhed med showroom og produktion i Sønderborg. Et sted hvor “vi-følelsen” smitter af i det daglige arbejde. J&CO har et bredt udvalg af firmagaver, producere alt fra solbriller, plakater, bilreklamer til større butiks- og facadeudsmykninger. Se i øvrigt deres referencer på www.jco.as

– Som byens professionelle erhvervspartner med afsætning i tryk, promotion og firmagaver, er vi stolte sponsor ved SønderjyskE, en håndboldklub der samler landsdelen under en fane. Vi ser frem til et godt samarbejde, hvor vi kan være med til at støtte elitesporten, udtaler partner, Mads Jacobsen ved J&CO.

Fra SønderjyskE’s side er man også rigtig glade og ikke mindst stolte af det nye samarbejde, hvor account manager Brian Grau udtaler:

– J&CO er udover at være godt lokalt forankret også et yderst professionelt firma, som jeg ser rigtig meget frem til at samarbejde med. Vi er faktisk allerede i gang med de første tiltag, som vi sammen glæder os til at kunne løfte sløret for i nærmeste fremtid.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke