én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Schmidt Coating og SønderjyskE sætter signatur på ny aftale

Annonce

Thomas Schmidt, indehaver af Schmidt Coating ApS v/Thomas Schmidt, og Jesper Rottbøl Danielsen, salgschef i SønderjyskE (Sønderjysk Elitesport A/S), er blevet enige om en ny endnu stærkere samarbejdsaftale. Førstnævnte har nemlig valgt at hæve sit sponsorat fra basis til sølv, hvorfor virksomheden, der beskæftiger sig med overfladebehandling af betongulve og –vægge, nu både støtter fodbold og ishockey.
 
På vegne af Schmidt Coating fortæller Thomas Schmidt, at de har haft et par gode år som sponsorer: ”Vi har været utroligt glade for de to år, der er gået som sponsor i SønderjyskE. Klubben har bedrevet nogle fantastiske meritter bl.a. ved at vinde Sydbank Pokalen i fodbold og Continental Cup i ishockey. Synligheden, støtten til klubben og netværket har ligeledes været vigtige elementer for os.”
 
Jesper Danielsen er selvsagt benovet over aftalen og over at have Schmidt Coating Aps med i klubbens netværk: ”Det er altid fedt, når en sponsor ønsker at opgradere sit sponsorat. Desuden er vi super glade for at Schmidt Coating har succes i vores netværk, for det er et stærkt udtryk for, at vi støtter op om hinanden.”
 
Vi takker stort for det øgede engagement!

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke