én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

J.P. El-Service sætter strøm til nyt SønderjyskE-sponsorat

Annonce

SønderjyskE Ishockey kan glæde sig over tilgangen af en ny sponsor. J.P. El-Service, der har afdelinger i Ribe og Rødding, er nyt medlem af den lyseblå familie som ny Businesspartner.

– SønderjyskE Ishockey er stemning og sportsoplevelser på højt niveau. Det vil vi gerne bakke op om, siger indehaver Morten Gejl Petersen fra J.P. El-Service.

Jens Christian Jensen, som også er medejer af J.P. El-Service, ser også frem til at drage nytte af sponsoratet – ikke mindst til glæde for de mange ansatte. Der er omtrent 30 medarbejdere i J.P. El-Service, og firmaet servicerer alt fra små private kunder op til store opgaver inden for erhverv og landbrug.

– Vi bliver del af et unikt fællesskab. Med aftalen kan vi markedsføre os, deltage i arrangementer og samtidig pleje både vores kunder og medarbejdere, siger Jens Christian Jensen.

Solen skinner på de nykårede Danmarksmestre fra SønderjyskE Ishockey, og det kan man også se på billedet, hvor key account manager Per Hamborg må knibe øjnene lidt sammen i solen.

– Det er virkelig dejligt, at Morten og Jens kan se værdien i et sponsorat i SønderjyskE Ishockey. Samtidig bakker de også op omkring vores store indkøbssamarbejde i SUSAM til fordel for begge parter, udtaler Per Hamborg.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke