én landsdel
ét sammenhold

Annonce

F. Engel K/S forlænger traditionsrigt samarbejde med og SønderjyskE

Annonce

F. Engel K/S hører til blandt SønderjyskEs mest loyale samarbejdspartnere. Faktisk har tekstilvirksomheden med hovedsæde i Haderslev været en engageret holdkammerat helt siden HFK-tiden.

Meget vand er siden løbet i åen, og Haderslevvirksomheden har bl.a. fejret sit 90-års jubilæum i mellemtiden. I dag står deres brands Engel Workwear, Deerhunter og Sunwill da også endnu stærkere, da virksomheden er kendt for at levere arbejds-, jagt- og modebeklædning af absolut højeste kvalitet.

Derfor er man i SønderjyskE også både beærede og begejstrede over, at parterne er blevet enige om at forlænge det historiske samarbejde med yderligere fem år. Dermed strækker samarbejdet sig helt til udgangen af 2025.

”Det er fantastisk at kunne forsætte samarbejdet med F. Engel K/S. Vores kærneværdier går utroligt godt i spænd. Det er en virksomhed, der har opnået virkelig meget ved at arbejde benhårdt.” – Per Hamborg, Key Account Manager i SønderjyskE.

Per Hamborg fremhæver også, at det har en stor signalværdi, at F. Engel K/S, i en tid hvor mange virksomheder møder stor modgang, indvilliger i en femårig forlængelse. Aftalen ses som et klart udtryk for, at Haderslevvirksomheden tager sit samfundsansvar dybt seriøst.

Hos tekstilvirksomheden er man også meget tilfreds med forlængelsen. Lars Engel, ejer og bestyrelsesmedlem i F. Engel K/S, fremhæver bl.a., at det er afgørende at støtte op omkring lokalsamfundet. Han ser desuden SønderjyskE som et vigtigt bindeled mellem sport og erhvervsliv, ligesom klubben er med til at gøre Haderslev mere attraktiv for beboere og tilflyttere.

Derudover fungerer tv-tårnet, ifølge Lars Engel, perfekt som branding for virksomheden. Det giver stor synlighed blandt lokale tilskuere og viser, at vi står sammen for landsdelen. Til dagligt kan medarbejderne på kontoret i Haderslev tilmed have glæde af eksponeringen, da der er udsigt til tv-tårnet FE Engel Workwear.

Der findes altså næppe et mere oplagt samarbejde, og i SønderjyskE ser vi frem til minimum 5 år mere med F. Engel K/S på holdet.

På billedet fra venstre:

Lars Engel, ejer og bestyrelsesmedlem i F. Engel K/S

Per Hamborg, key account manager i Sønderjysk Elitesport A/S

Rikke Svenstrup, marketings- og kommunikationsmanager i F. Engel K/S

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke