én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Circle K og SUSAM i ny kæmpeaftale om brændstofrabatter

Annonce

Circle K og SUSAM i ny kæmpeaftale om brændstofrabatter

Enkelt at forholde sig til: Rabatten på en liter diesel starter fra 1,85 kr. Derfra stiger rabatten yderligere i takt med forbruget. Og Circle K og SUSAM har endnu mere i posen til de syd- og sønderjyske sponsorer og samarbejdspartnere i SønderjyskE.

Jo flere liter, jo større besparelser til glæde for alle, er én af grundstenene i samarbejdet mellem Circle K og Sønderjysk Udviklingssamarbejde, SUSAM, som er en del af sportskoncernen Sønderjysk Elitesport.
Parterne fejrede ”Kobberbryllup” i efteråret, og nu er der papir på endnu en periode i det stærke ægteskab.

SUSAM formidler indkøbsaftaler for mere end 350 mio. kr., og brændstofaftalen med Circle K er bare én af 26 indkøbskategorier i det unikke netværk.
Det er indlysende, at man kan opnå stordriftsfordele, når alle lægger æggene i samme kurv. Det er en helt enkelt filosofi, og indtil videre er flere end 450 virksomheder, store som små, aktive i indkøbsnetværket. I SUSAM formidles indkøbsbesparelser til en værdi af mere end 350 mio. kr. på vegne af sponsorer og samarbejdspartnere i SønderjyskE.

Adm. direktør i SUSAM, Henrik Jepsen, glæder sig over en støt, stigende tilslutning til indkøbssamarbejdet:

– Vi fejrede kobberbrylluppet med Circle K over en kop kaffe i efteråret, og jeg er meget glad og tilfreds med at begge parter gerne ville fortsætte samarbejdet. Circle K er en trofast og loyal samarbejdspartner, som i alle år har leveret brændstofløsninger til hundredvis af sponsorer i SønderjyskE. Vi er meget stolte af samarbejdet, understreger Henrik Jepsen, og fortsætter:

– Udover at betingelserne selvfølgelig skal være i orden på et i forvejen stærkt, konkurrencepræget marked, er tilgængelighed altafgørende for kunderne. Her kan vi i samarbejdet med Circle K levere Danmarks bedste netværk af både stationer og truckanlæg. Aftalen er bare én af 26 indkøbskategorier i SUSAM.
Det er helt enkelt at komme i gang. Der står ikke noget med småt. Der er kun fordele. Det er intelligent indkøb, der kan mærkes direkte på bundlinjen, fastslår Henrik Jepsen.

443 Circle K og INGO stationer samt en række truckanlæg dækker hele Danmark
I Circle K glæder Regional Sales Manager, Ulf Rønde Petersen, sig også over forlængelsen af det mangeårige samarbejde med SUSAM:

– Vi nyder godt af SUSAMs gode relationer til virksomhederne i hele landsdelen. Det åbner nye døre for os, og det har selvsagt stor betydning. SUSAMs koncept er helt enkelt og fri for ”udenoms dikkedarer”. Jo flere liter, jo større besparelser til glæde for alle virksomheder i landsdelsprojektet. Vi har en virkelig god kemi, og vi finder altid en løsning til glæde for kunden.
Vi har landets stærkeste netværk af stationer og truckanlæg, og oven i hatten investerer vi i disse år også massivt i El-ladeanlæg. Senest 1. maj 2023 har Circle K 300 El-ladestandere i Danmark, og fra 2030 er nettet udbygget til mindst 1.300 ladestandere.  Fra sommeren 2023 kan Circle K tilbyde komplette løsninger med El-ladere på virksomhedernes adresser og til medarbejdernes egne hjemmeadresser.

– Vi er lykkes med rigtig mange besparelser og nye aftaler i samarbejdet med SUSAM. Det er vi meget tilfredse med, og jeg kan kun opfordre virksomhederne til at være med. Både store som små virksomheder i indkøbsnetværket kan glæde sig over stordriftsfordelene. Det giver rigtig god mening, slutter Ulf Rønde Petersen.

Fakta om Circle K og SUSAM brændstofaftalen
Brændstofrabatterne starter ved hhv. 1,85 kr. pr. liter diesel og 1,80 kr. pr. liter benzin med udgangspunkt i gældende listepris. Hertil individuelle forhandlinger ift. årligt forbrug. Der ydes 40% rabat på vask.
Der kan tankes på 443 Circle K og INGO stationer samt en række truckanlæg i Danmark.
I aftalen indgår også attraktive betingelser på tankleverancer af diesel og fyringsolie.

SUSAM formidler indkøbsaftaler med en række professionelt anerkendte leverandører på pt. 26 forskellige indkøbskategorier. Bl.a. søfragt, landevejsfragt, luftfragt, brændstof, leasing, forsikring, kontor og arbejdsmiljø m.fl. Samlet formidles indkøbsaftaler til en værdi af mere end 350 mio. kr.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke