To dejlige point med hjem fra det nordjyske

Målrigt blev det ikke, det var heller ikke kønt, men i kraft af en fin 2. halvleg kunne vi tage hjem fra Thy med begge point efter en sejr på 21-25

Kampen startede med et hav af fejl og brændte chancer fra begge hold og midt i første halvleg var der kun scoret 4 mål i begge ender. Vi blev ved med at brænde på en veloplagt MTH keeper mens hjemmeholdet blev lidt mere effektive og dermed var stillingen efter 27 minutter 11-7.

På en fin slutspurt fik vi hentet et par mål inden holdene gik til pause ved 11-9. Det var en første halvleg hvor vi brændte den ene chance efter den anden og MTH lavede ligeså mange tekniske fejl som de scorede mål.

De sidste 30 minutter blev væsentlig bedre fra vores side alt mens hjemmeholdet fortsatte med at smide bolden ud over sidelinjen. Vi udnyttede mulighederne langt bedre og allerede 7 minutter inde i halvlegen var vi i front med 3 mål, 12-15.

Føringen holdt resten af halvlegen og selvom hjemmeholdet kom tæt på ved 18-19 holdt vi hovedet koldt og kunne fortjent tage begge point efter sejren på 21-25.

At hjemmeholdet lavede så mange tekniske fejl, var til dels, men ikke kun vores fortjeneste. I vores forsvarsspil fik vi stresset modstanderne til at tage beslutninger der faldt ud til vores fordel og med en bedre udnyttelse af mulighederne kunne vi have lukket kampen langt tidligere end de sidste 5 minutter.

Mors-Thy Håndbold – SønderjyskE 21-25 (11-9)

SønderjyskE : Noah Gaudin 6, Kristian Stranden 5, Andreas Lang 3, Jacob Bagersted 3, August Wiger 2, Sebastian Augustinussen 2, Alec Smit 1, Tobias Møller 1, Morten Bjørnshauge 1, Kasper Kisum 1.

Mors-Thy Håndbold : Lasse Pedersen 7, Marcus Midtgaard 3, Victor Norlyk 3, Magnus Norlyk 3, Tim Sørensen 2, Axel Franzen 1, Andreas Nielsen 1, Mads Thymann 1.