én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Vinder af Kvalifikationsspillet

Annonce

Med en sejr over Skanderborg AGF i den sidste kamp i kvalifikationsspillet kunne vi sikre os førstepladsen i puljen hvilket også var holdets mål efter grundspillet.

Sejren i udekampen mod SAH lød på 25-29 efter en pausestilling på 15-13. Undervejs i opgøret var vi på et tidspunkt bagefter med 12-7, men nogle små justeringer og omstillinger i begge ender af banen gav resultat og derfor kunne vi til sidst juble over sejren og de 2 point.

Cheftræner Rasmus Vandbæk var glad og godt tilfreds med indsatsen.

– Det var en fed afslutning og vi er både glade for og stolte over at målsætningen for kvalspillet blev indfriet. Vi har været glade for afviklingen af kampene, men afslutningerne i kampen mod KIF lod noget tilbage at ønske.

– Kampen mod et godt Skanderborg AGF mandskab blev ligeså vanskelig som ventet. Efter et par undertals perioder var vi bagefter med 12-7, men udnyttede lige efter et overtal til at bringe os et par mål tætter på og var kun efter med 2 til pausen.

– I det meste af 2. halvleg og noget af 1. spillede vi 7 mod 6 og det blev tydeligt at vores udvikling i den del af spillet har været godt. I den anden ende af banen lavede vi flere forskellige tiltag for at stresse SAH, blandt andet med mandsopdækninger i et par periode at kampen. Vores defensiv blev bedre og dermed fik vi også de nødvendige redninger.

– Disse ting var med til at tippe kampen til vores fordel og bringe sejren i hus.

– Jeg er også glad for at vi fik alle i aktion og er meget tilfreds med at alle bød ind på en positiv måde med en god indsats, så det var på alle måder en god afslutning på denne sæsons ligakampe, og nu ser vi frem mod pokalkampen i Give d. 8. maj.

Skanderborg AGF-SønderjyskE 25-29 (15-13)

Målscorere for SønderjyskE

Nicolaj Jørgensen 9, Morten Bjørnshauge 5, August Wiger Oliver Eggert og Jacob Bagersted hver 3, Tobias Møller og Alec Smit hver 2, Sebastisn Augustinussen og Kristian Stranden hver 1.

Redninger

Julis Sten 10/25 40%

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke