én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Cheftrænerens status over sæsonen

Annonce

Efter en svingende sæson hvor målsætningen om slutspil var mulig helt ind til næstsidste spillerunde måtte vi i stedet spille kvalifikationskampe om at blive i Herrehåndbold Ligaen.

Her blev målet om at blive etter i puljen til gengæld indfriet på fornem vis og dermed er der lagt op til en ny spændende sæson hvor vi får tilgang af flere spillere fra andre europæiske ligaer.

Nu hvor sæsonen er slut for vores vedkommende har vi bedt cheftræner Rasmus Vandbæk om at gøre lidt status på den forgangne sæson og se lidt frem mod den sæson vi går ind i.

– At vi ikke får indfriet målsætningen om slutspil skyldes til dels at vi ikke var dygtige nok før jul, på mange parametre. Det gør at vi mister for mange point i kampe hvor vi skulle have haft point.

– Det blev meget bedre efter jul og den del af sæsonen er vi egentlig ganske godt tilfredse med.

– Det blev en sæson hvor vi er rigtig trætte af det missede slutspil og derfor kan vi heller ikke være helt tilfredse. Omvendt vinder vi kvalifikationen og det synes jeg godt vi kan være stolte af og tilfredse med.

– Hvis vi kigger på situationen før jul så er vi ikke konstante nok og for ustabile i vores spil. Vi får vi vores sæsonindledning spoleret lidt af skader til keeper Rasmus Bech og playmaker August Wiger og det giver nogle udfordringer på et par bærende positioner. Vi var så heldige at få Julius Sten tilknyttet som keeper og så trådte Nicolaj Jørgensen i karakter og overtog pladsen som playmaker på uimodståelig facon.

-Nicolajs præstation gjorde at han fortjent blev valgt til playmaker på Årets Hold, noget især han, men også klubben kan være stolt af og Julius udviklede sig lynhurtigt til at blive en sikker sidste skanse,

– Det tog lidt længere tid at få styr på de forskellige udfordringer end håbet og derfor blev vores sæson før jul ikke som håbet.

– Efter jul blev vi meget mere stabile i vores spil og vi har jo rent faktisk stadig mulighed for at nå slutspillet helt in til næstsidste spillerunde men måtte i stedet spil kvalkampe.

– Det er som altid vemodigt at skulle tage afsked med spillere, men det er gamet og visse forlængelser var ikke mulige så nu ser vi frem mod en ny sæson hvor vi beholder en stærk akse med vores to bomstærke stregspillere, Julius Sten i målet, og Nicolaj Jørgensen som spilstyrer. Jeg synes at vi, Thomas Mogensen, Lasse Folkmann og mig selv at sammensætte et spændende hold og jeg håber at vi hurtigt kan bringe stabilitet i  en ny opbygget trup. Vi får noget erfaring tilknytte med Magnus Frederiksen fra Bundesligaen og Gabriel Setterblom fra norske Kolstad.

– Til sidst vil jeg gerne pointere at jeg føler mig priviligeret over at være en del af et fællesskab hvor vi har så mange trofaste fans der bakker os op kamp efter kamp. Alene det at vi i en kvalifikationskamp kan samle 1900 tilskuere i Sydjysk Sparekasse Skansen er helt fantastisk.

– Jeg er også taknemmelig over de mange sponsorer der bakker op om vores lyseblå projekt. Uden dem og deres uvurderlige opbakning ville der ikke være noget tophåndbold i Sønderborg.

– Der skal også lyde en kæmpe tak og ros til alle de frivillige der er med til at få få tingene udenfor banen til at fungere, så vi kan koncentrere os om spillet på banen.

 

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke