én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Per Vandbæk forlænger med SønderjyskE Herrehåndbold

Annonce

Per Vandbæk forlænger med SønderjyskE Herrehåndbold

Per Vandbæk fortsætter som målmandstræner i SønderjyskE Herrehåndbold og tager endnu en sæson med klubben. Som en central figur på sidelinjen vil han fortsat yde fast støtte til vores to unge målmænd, Matthias Rex og Julius Sten. Per Vandbæks betydelige erfaring inden for håndboldverdenen bliver en uvurderlig ressource for de unge talenter, der kan drage stor nytte af hans vejledning.

Sportsmanager, Thomas Mogensen, er begejstret for Per Vandbæks forlængelse på målmandstrænerposten: “Per Vandbæk har gennem sin karriere arbejdet med nogle af Danmarks største navne på målmandsposten, heriblandt Niklas Landin og Jannick Green. Denne erfaring giver ham en unik indsigt og ekspertise, som han nu bringer videre til vores talentfulde målmænd. Med Per Vandbæk ved roret for målmændene får Matthias Rex og Julius Sten mulighed for at udvikle deres færdigheder og potentielt nå nye højder i deres karrierer.”

SønderjyskE Herrehåndbold har store forventninger til den kommende sæson, og med Per Vandbæk forsat som en del af trænerstaben bliver det en lovende målmandsopstilling. Hans fortsatte tilstedeværelse lover godt for holdets defensiv og målmændenes individuelle udvikling, hvilket kan spille en afgørende rolle i holdets succes og udvikling i den kommende sæson.

Per Vandbæk selv ser frem til det fortsatte samarbejde “Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med alle i SønderjyskE Herrehåndbold og glæder mig over at få lov til, endnu et år, at arbejde med at videreudvikle dygtige målmænd.”

Julius Sten er også glad for Per Vandbæks forlængelsen “Det betyder meget, at Per har lyst til at fortsætte samarbejdet med os. Hans karriere taler for sig selv. Jeg husker tydeligt vores første møde, hvor han påpegede tre specifikke aspekter af mit målmandsspil, som vi skulle arbejde på. Disse tre områder var netop dem, jeg selv var i gang med at forbedre. Det vidner om de enorme faglige kompetencer, Per besidder. Kompetencer som er uvurderlige for to unge målmænd som Rex og jeg.”

Med Per Vandbæk som målmandstræner kan SønderjyskE Herrehåndbold se frem til en sæson med stærkere defensiv og målmandspræstationer, som kan blive afgørende for holdets sæson.

 

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke