én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Rasmus Bech forlader SønderjyskE efter gensidig aftale

Annonce

Rasmus Bech forlader SønderjyskE efter gensidig aftale

Efter to års tro tjeneste hos SønderjyskE har målvogter, Rasmus Bech, og klubben valgt at afslutte samarbejdet før tid. Rasmus Bech og klubben er blevet enige om at ophæve kontrakten et år før udløb, og selvom beslutningen kommer tidligere end forventet, udtrykker både Bech og klubben taknemmelighed og respekt for hinanden.

“Jeg har været meget glad for min tid i SønderjyskE,” siger Bech, der tilføjer, “familien faldt hurtigt til i byen, hvilket også er grunden til, at vi bliver boende hernede.” Den personlige tilpasning til omgivelserne har været en vigtig faktor for Bech og hans familie, og det afspejler sig i deres beslutning om at forblive i lokalområdet.

På trods af den positive tilpasning uden for banen erkender Bech, at denne sæson ikke har været ideel på det sportslige plan. “Sportsligt ville jeg selvfølgelig have ønsket, at denne sæson gik bedre for mig personligt, hvor jeg har siddet ude det meste af tiden med skade,” forklarer han. Selvom skader har begrænset hans spilletid, er Bech fast besluttet på at se fremad og fokusere på nye muligheder.

SønderjyskE takker Rasmus Bech for hans bidrag gennem de to år og ønsker ham held og lykke i fremtiden. Klubben er taknemmelig for hans engagement og dedikation og ser frem til at følge hans fortsatte karriere.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke