én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Sønderborg Håndbold – SønderjyskE herrehåndbold inviterer til åben træning.

Annonce

Sønderborg Håndbold og SønderjyskE herrehåndbold arrangerer 2 åbne træning for at samle alle interesserede drenge spillere, så mangler du et fællesskab hvor du kan dyrke dit håndboldsspil eller kunne du tænke dig at prøve dig selv af på et højt niveau så kom og vær med.

De åbne træninger finder sted henholdsvis lørdag d. 4. maj og lørdag d. 11. maj fra kl. 10.00- 12.00 og er for U17, U19 og senior herrespillere. Alle er velkomne også spillere der ikke er medlem af Sønderborg Håndbold.

Begge lørdage vil der være repræsentanter fra Sønderjyske Liga træner stab, samt talentchef Tobias Møller. Der vil i den forbindelse være mulighed for at høre mere omkring vores træninger, samt hvilke muligheder man får og har når man træner og spiller i en liga klub.

Sønderborg Talent Akademi vil være til stede begge lørdage og efter endt træning er der mulighed for at høre mere ind til hvad STA tilbyde I deres nye set-up.  Her er både spillerne og deres forældre meget velkomne til at lytte med og stille spørgsmål.

SønderjyskE herrehåndbold støtter op om Sønderborg Talent Akademi da der her er ansat uddannet personale der kan hjælpe, vejlede de unge mennesker til træne rigtigt for at undgå skader og med stort fokus på udvikle de unge udøvere både fysiske og mentalt.

Vi er så heldige at vi kan sige goddag til de nye trænere på U-17 og U-19 holdene d. 4. maj, hvor både Morten Malmquist, U-19 og Ole Storjohann, U-17 kommer og står for træningen. Den 4. maj har SønderjyskEs sportsmanager Thomas Mogensen lovet at han vil kigge forbi og hilse på.

Desuden vil der være besøg af Lasse Folkmann assistenttræner for Ligaholdet d. 4. maj, og d. 11. maj vil der være besøg af cheftræner for SønderjyskEs ligaherrer Rasmus Glad Vandbæk.

Kl. 10.00 – Velkomst og præsentation af trænerne.

Kl. 10.15 – Opvarming

Kl. 10.15 – 12.00 Træning

Kl. 12.00 – Bad og omklædning

Kl. 12.30 – STA info for interesserede

 

Vi håber rigtig mange vil tage imod tilbuddet så vi kan favne et stærkt fællesskab til glæde for den enkelte og dennes udvikling, men også til glæde for et håndboldmiljø i det sønderjyske hvor alle vil føle sig velkommen og godt tilpas.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke