én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE henter norsk fløj i Sverige

Annonce

Det er en på alle måder spændende spiller, der er på vej til at trække i den lyseblå trøje efter sommerpausen for SønderjyskE Herrehåndbold.

Sportschef Thomas Mogensen glæder sig til at præsentere den nye højre fløj i klubben:

– Ebbe Stankiewicz har ikke sit håndboldtalent fra fremmede. Hans far var bl.a. målmand i tyske Gummersbach, og vandt også EM med det svenske landshold.
Ebbe Stankiewicz har selv senest deltaget i en turnering med det norske B-landshold, og er én af fremtidens fløje, der kæmper om en plads på det norske A-landshold.

– Vi får i Ebbe Stankiewicz en teknisk dygtig spiller med et enormt potentiale. Han er en klassisk fløj, der er hurtig i kontrafasen og som mestrer mange skudvarianter, understreger Thomas Mogensen.

Den 22årige nordmand, som lige nu spiller i svenske Ystads IF, ser frem til at møde nye holdkammerater og de mange fans i Sønderborg:

– Det bliver spændende at komme til SønderjyskE i den kommende sæson. Jeg ser frem til at opleve den danske liga og ikke mindst at møde alle de nye holdkammerater. Jeg glæder mig også til at opleve opbakningen fra de festlige fans i Sydjysk Sparekasse Skansen.
Jeg har fra start oplevet SønderjyskE som en seriøs og professionel klub, hvor jeg får de perfekte rammer og muligheder for at udvikle mig videre som håndboldspiller, slutter Ebbe Stankiewicz.

Ebbe Stankiewicz har underskrevet en treårig kontrakt, der løber til 30. juni 2027.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 26. April 19:00
  KIF
  Kolding IF
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Torsdag D. 18. April
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  0
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke