én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stærkt Fredericia hold er onsdagens modstander.

Annonce

Når vi løber på banen til onsdagens kamp i HTH Herreligaen er det mod et Fredericia hold der er kommet rigtig godt i gang denne sæson.

FHK er med 9 spillede kampe placeret på liagens 4. plads med hele 12 point og har bland andet hentet sejre over BSH, Skive og TMS Ringsted. Holdet spiller i et særdeles højt tempo og med flere gode spillere på stort set alle positioner, er det et hold der besidder bredde hvor der ikke er den store kvalitets forskel når der skal skiftes ud.

Cheftræner Jan Pytlick er da også på det rene med at det er et hold der har forstærket sig i forhold til sidste sæson.

– Ja, man kan godt se at der er kommet forstærkninger til , der gør at Fredericia har et hold med en utrolig bred bænk. De spiller 60 minutter i et rigtig højt tempo og det stiller store krav til os om at vi får afviklet kampen fornuftigt så vi ikke løber ind i deres skarpe kontra maskine.

– Vi skal bygge videre på det spil og den udstråling vi har haft i de seneste kampe mod GOG og Mors-Thy hvor vi præsterede rigtig godt. Det er to kampe hvor gjorde det fint og den energi har vi også taget med i vores træning. Stemningen er god og der bliver arbejdet hårdt. De 3 mand vi har haft afsted på landsholdsopgaver er også kommet tilbage i fin forfatning.

– Som sædvanlig koncentrerer vi os mest om vores eget spil, men vi har selvfølgelig også kigget rigtig meget på det vi ved Fredericia kan komme med. Nøgleordet er her at vi skal være omstillingsparate. Fredericia kan spille i mange forskellige forsvarsopstillinger og har haft held til at stresse modstanderne med både 6.0 og 3-2-1 forsvar. Der har vi prøvet at forberede os på så vi får afviklet på vores præmisser og så håber vi det er nok til at levere en god kamp og forhåbentlig få point.

SønderjyskE-Fredericia HK spilles onsdag d. 10. november kl. 18.30 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Fredag D. 8. Juli 13:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  AGF
  AGF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Lørdag D. 21. Maj
  SJE
  SønderjyskE
  0
  :
  2
  Viborg FF
  VFF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke