Sikker sejr i Sydbank Arena Aabenraa

Hjemmekampen mod Nordsjælland Håndbold var henlagt til Sydbank Arene i Aabenraa, men det generede på ingen måde SønderjyskE spillerne der kværnede over gæsterne og hentede en stensikker sejr.

Nytilkomne Pelle Schilling var på holdkortet og fik også debut med en scoring til stor glæde for alle i hallen.

Gæsterne scorede kampens første mål, men det var også eneste gang i kampen vi var bagud. I indledningen fulgtes holdene ad, men trods et par afbrændere undervejs var vi foran med 6-4 efter 10 minutter. Der fra havde vi fuldstændig kontrol over kampen, godt hjulpet af en rigtig god defensiv der gang på gang fik afvist NSH spillerne.

NSH forsøgte sig med flere tiltag både offensivt og defensivt for at komme ind i kampen, men hver gang fandt vi løsningerne og da Nicolaj Jørgensen scorede sit 7. mål til 17-10 efter 26 minutter fornemmede man at kampen var afgjort.

Pausestillingen lød på 18-12 efter en god indsats i begge ender af banen.

De sidste 30 minutter startede med at vi scorede 4 gange i træk til 22- 12 og allerede 3 minutter inde i halvlegen tog gæsterne time-out og begyndte at spille 7 mod 6. Det havde dog kun en kortvarig effekt hvor gæsterne kom lidt tættere på ved 27-20. I kampens slutning fik vi genetableret 10 målsføringen ved 31 -21.

Det hele endte med en sejr på 32-24 efter en kamp hvor vi på dagen var bedre på alle parametre og sejren var ikke et mål for stort efter en god og koncentreret indsats i 60 minutter.

SønderjyskE – Nordsjælland Håndbold 32-24 (18-12)