Sejr og 2 point med i Kvalifikationsspillet

I en underholdende håndboldkamp lykkedes det at besejre gæsterne fra Holstebro og dermed ender vi på 10. pladsen i grundspillet hvilket sikrer os 2 point med i kvalifikationskampene.

2089 tilskuere var på plads i Sydjysk Sparekasse Skansen til opgøret og et veloplagt publikum fik masser af mål fra kampens start. Begge holds spillere ville gerne frem over isen og det var svært for både forsvar og keepere at få fat. efter 10 minutter var der noteret 16 mål på tavlen, fordelt med 7 til os og 9 til TTH.

Efterhånden fik Julius Sten i målet væsentlig bedre fat en TTHs keeper og han var medvirkende til at vi kunne udligne til 10-10 midt i halvlegen og første føring kom ved 12-11 i det 19. minut. I det 22. minut forlangte gæsterne time-out ved 14-12 og fik ændret taktikken til at gå i spillet 7 mod 6, det resulterede dog hurtigt i to Nicolaj Jørgensen scoringer i tomt mål og TTH måtte tilbage i 6 mod 6. Ligeledes skulle vi forholde os til at spille mod et 5-1 forsvar, men også det blev løst på bedste vis.

Pausestillingen lød på 20-17.

Anden halvleg startede med to hurtige udvisninger til os og det gav momentum gæsterne og 24-19 blev til 24-22 på 4 minutter. Under en TTH udvisning udnyttede Julius Sten et tomt mål til at score til 25-22 efter 41 minutter. Så kom en lille periode hvor vi begik lidt for mange individuelle fejl og efter 42 minutter kunne gæsterne reducere til 25-24.

Vi gik dog ikke i panik og selvom Morten Bjørnshauge modtog en udvisning midt i halvlegen beholdt vi bolden på egne hænder og kunne i undertal øge til 28-24. I slutningen af kampen blev det mere og mere klart at vi var det bedste hold denne eftermiddag og vi hentede en fortjent sejr på 34-29.

Sejren kom i hus på baggrund af rigtig mange gode individuelle præstationer, men vi fik også vist at vi har et hårdt arbejdende kollektiv der står sammen hvor vi gør hinanden gode. Ikke mindst kampens spiller Alec Smit der scorede 8 på 8, Nicolaj Jørgensen med 12  mål og Julius Sten i målet der med 17 redninger lander på en redningsprocent  knap 40%.

SønderjyskE-TTH Holstebro 34-29 (20-17)