én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Onsdag aften byder på Ligahåndbold

Annonce

Onsdagens opgør i HTH Herreligaen er en kamp om vigtige point mellem to hold der kæmper lidt med kontinuiteten i spillet, når vi tager imod TTH Holstebro i Broager Sparekasse Skansen.

i har mødt TTH en gang i denne sæson, en målrig kamp der endte med at vi måtte tage tomhændede hjem efter et nederlag på 34-31. Derfor har vi revanche til gode og vi går benhårdt efter atter at levere en god indsats og vil gøre alt for at hente point.

TTH er inde i en svær periode, men vi kender holdets kvaliteter og ved det bliver en vanskelig opgave der kræver alt af os og håber at vores fantastiske tilskuere vil hjælpe os og det appellerer cheftræner Rasmus Vandbæk da også til

– Vi glæder os helt vildt til at skulle spille foran vores fantastiske fans og vil give alt for at det bliver en fed oplevelse at være til håndbold i Broager Sparekasse Skansen.

– Der skal også lyde en opfordring til at fansene vil være med til at give os den sædvanlige store opbakning der betyder så meget for os og at man samtidig vil være med til at lægge maksimalt pres på modstanderne.

SønderjyskE-TTH Holstebro spilles onsdag d. 1. marts kl. 18.30 i Broager Sparekasse Skansen

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke