Håbet om point svandt hurtigt

Vi skulle i fredagens kamp mod TTH forsøge at følge op på den flotte kamp mod Aalborg, og lad os bare være helt ærlige, det lykkedes ikke.

Det hele startede egentlig ganske godt. Holdene mere eller mindre skiftedes til at score og efter 13 minutter var stillingen 8-7, men derefter fulgte en mindre god periode.

Vi fik sværere og sværere ved at smide bolden i kassen mens hjemmeholdet spadserede igennem vores forsvar uden problemer og pludselig var vi bagefter med 6 og til pausen måtte vi se TTH føre med 8 mål, 22-14.

De sidste 30 minutter blev der nærmest byttet mål og selvom vi kæmpede for sagen lykkedes det ikke at få fat i kampen.

Med 7 minutter igen var vi bagud 33-26 og via en god fight fik vi i slutminutterne pyntet på resultatet. Der blev aldrig spænding i opgøret, men selvforståelsen fik et lille nøk opad, da vi kunne ændre et skidt resultat til et mere spiseligt nederlag på 3 mål, 34-31 uden dog at være tæt på de point der havde lunet.

TTH Holstebro – SønderjyskE 34-31 (22-14)

TTH Holstebro : Frederik Tilsted 11, Magnus Bramming 7, Miha Zvizej 5, Rasmus Kier 4, Dan Beck-Hansen 2, Nikolaj Markussen 2, Jonas Porup 1, Allan Damgaard 1, Sander Heieren 1.

SønderjyskE : Tobias Møller 10, August Wiger 5, Andreas Lang 4, Sebastian Augustinussen 2, Kristian Stranden 2, Noah Gaudin 2, Kasper Kisum 1, Jacob Bagersted 1, Morten Bjørnshauge 1, Marius Ferkingstad 1, Tobias Olsen 1, Malthe Damgaard 1.