én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Fanopbakning giver sponsorstøtte

Annonce

De lyseblå fans er i en klasse for sig, og det går bestemt ikke ubemærket hen hos landets virksomheder. Således er den store dedikation blandt tilskuerne kraftigt medvirkende til, at sponsorer har lyst til at bidrage til Landedelsprojektet.

Netop dette er også tilfældet hos Marius Pedersen A/S, fortæller afdelingsleder, Anders Nygaard:

– Selv for en, som har ishockey-hjertet et andet sted, er det en fornøjelse at opleve den opbakning, holdet modtager fra de fantastiske fans i Frøs Arena.

Den gode stmening i arenaen gør det også sjovere at tilbyde både kunder og kollegaer muligheden for at komme til hockey, fortsætter Anders Nyggard:

– Vi har gentegnet vores mangeårige sponsorat med SønderjyskE til stor glæde for vores ansatte, kunder og samarbejdspartnere, der alle værdsætter den gode atmosfære.

Salgschef i SønderjyskE, Jesper Danielsen, fortæller om aftalen, der gør miljøvirksomheden til lyseblå Toppartner:

– Det er altid en fornøjelse at mødes med Anders. Selvom han er Esbjerg-mand, så har han den største respekt for vores fans, klub og netværk.

Jesper Danielsen fremhæver også, at de hos Marius Pedersen faktisk også ynder at give en helt håndgribelig anerkendelse af fansene:

– Sidste år sørgede Anders og co. for, at vores supporterne fik både øl- og pølsebilletter til nytårsbraget mod Esbjerg Energy – og hvem ved? Måske det sker igen.

– Aftalen her viser også, hvor vigtig den store opbakning fra fansene er. Det, at der bliver skabt en stemning i arenaen i både modgang og medgang, er ikke blot vigtig for spillerne men også for at fastholde og tiltrække samarbejdspartnere, så vi sammen kan sikre fundamentet for og udviklingen af Landsdelsprojektet, slutter Jesper Danielsen.

Vi takker Marius Pedersen for både at være god ved miljøet, klubben og vores fantastiske fans.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 25. Februar 20:00
  AaB
  AaB
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 2. December
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  0
  :
  2
  Hillerød Fodbold
  HIL

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke