én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Stort drama ved Finals: SønderjyskE  tæt på vildt comeback

Annonce

SønderjyskE’s unge esportshold deltog i dag for første gang ved Finals i eSuperligaen. Kvartfinalen blev endestationen, men det var med mindst mulige margen. Samlet blev det 4-4 mod AGF, som gik videre på reglen om udebanemål.

Det så sort ud, da topscorer Magnus Rabeck måtte gå fra banen uden mål i den første kamp. Med 29 mål blev Rabeck delt topscorer i grundspillet, men i dagens kamp mod AGF udeblev målene. Aarhusianerne med ”Jenner” kom hurtigt foran med et par mål og vandt 3-0.

– Jenner kom bedre fra start, og jeg blev lidt rystet, men der er stadig en kamp tilbage, sagde Rabeck skuffet efter nederlaget.

Og slut var det så sandelig ikke, da ”HK” alias Jonas Holm Knudsen havde gang i en vild kamp efterfølgende. Allerede efter 53 minutter var HK foran 3-1, og så manglede der blot to lyseblå scoringer. Det første af dem kom i det 75. minut. Og så var stemningen for alvor høj blandt SønderjyskE-supporterne i baggrunden. Trods gode råd fra holdkammeraterne Rabeck og ”banzy” og en offensiv satstning kom det sidste mål ikke.

– Jeg er glad for at vise mit niveau, men også skuffet lige nu. Det er en holdsport og vi er lige røget ud, sagde ”HK” efter den hæsblæsende kamp.

Efter 0-3 og 4-1 og samlet 4-4 sluttede sæsonen dermed med en flot kvartfinaleplads i den 15 hold store eSuperliga. Cheftræner Morten Hoeg og Co. kan med rette være stolte over måden holdet har udviklet sig på siden starten for tre år siden.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke