én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE Magasinet 2022 er udkommet

Annonce

Efter en lille coronapause er SønderjyskE Magasinet igen på gaden. Den 19. udgave af det årlige magasin er landet og udleveres på vores hjemmebaner den kommende tid.

Mangler du en gratis julegave så se at få fingrene i den nye udgave af SønderjyskE Magasinet. I SønderjyskE Magasinet 2022 kan du på 148 sider læse stort og småt om de lyseblå hold.  Fortællinger om spillere, ledere, supportere og de mange frivillige.

Der er blandt andet historien om SønderjyskE’s materialeansvarlige, der pludselig gik viralt på SønderjyskE Fodbolds TikTok med millioner af visninger til følge. Du kan også få et historisk indblik i SønderjyskE’s ishockeytriumf i Continental Cup. Og læse om hvordan herrehåndboldspilleren Noah Gaudin har lært så hurtigt dansk. På damehåndboldens sider kan du læse om det nye akademi, som har fået en god start. Og så er der også et par artikler med vores esportshold, som har fået sit eget kapitel denne gang.

SønderjyskE Magasinet bliver uddelt på SønderjyskE’s fire hjemmebaner – Sydbank Park, Frøs Arena, Broager Sparekasse Skansen og Arena Aabenraa – ved de næste hjemmekampe. Der vil også komme en online udgave meget snart.

En stor og varm tak fra SønderjyskE til annoncører, skribenter, fotografer, Grassat, Iprinting, Jysk Fynske Medier og alle spillere, sponsorer, frivillige hjælpere og supportere m.fl., der har medvirket ved tilblivelsen af SønderjyskE Magasinet 2022.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke