én landsdel
ét sammenhold

Køb billet
Annonce

Hyldest til Sønderjylland: Ny Landsdelstrøje og konkurrencer for alle lyseblå fans

Annonce

På fredag den 18. februar indvies en spritny spillertrøje, når SønderjyskE Fodbold spiller årets første 3F Superligakamp, og lanceringskampagnen er skudt i gang.

Den nye spillertrøje kan med rette betegnes som en en regulær “Landsdelstrøje”, da den er en direkte hyldest til vores fantastiske Sønderjylland.

Derfor er lanceringskampagnen også planlagt med afsæt i, at der skal være fokus på nogle af landsdelens mange særprægede byer, områder og seværdigheder. I den forbindelse agerer Mads Albæk og Rasmus Vinderslev rejseledere på de sociale medier og deler hver anden dag en ny video, der leder de lyseblå fans ud i det SønderjyskE land. Når fansene finder rejsemålene, finder de også et en post i form af et skilt, hvorpå en ny detalje fra den kommende spillertrøje afsløres.

Opgaven for fansene er at dele et billede, der indeholder både sig selv og dagens skilt, enten i kommentarsporet til videoen på Facebook eller ved at tagge @sonderjyskefodbold og brug #sammenfosønderjylland på Instagram.

Alle, der deler et billede, kontaktes direkte via mediet og tilsendes en fribillet til kampen mod AGF samt en billet til et eksklusivt pre-release event d. 15/2, hvor de nye spillere blandt andet kigger forbi, og hvor trøjen kan købes før den frigives hos SPORT 24 – og så følger der endda gratis tryk med i købet. Desuden er alle deltagere med i konkurrencen om at vinde en af i alt fem signerede spillertrøjer, og det bedste billede løber afsted med hovedpræmien på to VIP-billetter til en SønderjyskE-kamp samt to af de nye landsdelstrøjer, der er sponseret af hummel.

Vi håber, at alle lyseblå fans har lyst til at deltage i hyldesten af Sønderjylland og er friske på at begive sig ud og finde skiltene! Hop ind på SønderjyskE Fodbold på Facebook og Instagram og vær med.

Trøjerne sættes til salg i SPORT 24 den 16/2.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Træningskampe
  Lørdag D. 29. Juni 11:00
  FCM
  FC Midtjylland
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 2. Juni
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  Kolding IF
  KIF

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke