én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE-lejren glæder sig: Tirsdag er der Finals i eSuperligaen

Annonce

Den sjette sæson i eSuperligaen nærmer sig sit klimaks. Tirsdag den 1. juni er der Finals, og SønderjyskE er for første gang med i det forjættede land. Kl. 15.15 gælder det kvartfinalen mod AGF, og du kan se med på Viaplay og TV 3 Max.

– Det er megafedt, at vi skal deltage i Finals, og så er det er også en dejlig anerkendelse af det talentarbejde, som vi har lavet siden starten for tre år siden, siger cheftræner Morten Hoeg.

Cheftræneren drager til finalerne i København med fuldt hold i form af topscorer “Rabeck”, “HK”, “banzy” og “Østergaard”. Med til hovedstaden er også en gruppe fans, som har fået billetter.

– Jeg kan godt afsløre, at Rabeck og HK får genvalg efter playoff-kampen mod FC Midtjylland. Det var dejligt, at vi kom videre fra den kamp og dermed fik revanche for den kedelige afslutning på sidste sæson. Der havde vi længe kurs mod Finals, men måtte ud i en playoff-kamp, som vi tabte. Nu har vi taget skridtet videre, og det skal vi huske at nyde, selvom vi selvfølgelig gerne vil gå hele vejen, siger Morten Hoeg.

Klarer SønderjyskE sig videre fra kvartfinalen, så venter enten Brøndby IF eller AaB i semifinalen. Finalen spilles også senere på dagen. Som skrevet kan du følge med live på Viaplay.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Søndag D. 24. September 14:00
  FCH
  FC Helsingør
  VS
  Sønderjyske Fodbold
  SJF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Fredag D. 15. September
  SJF
  Sønderjyske Fodbold
  1
  :
  1
  AaB
  AAB

Tilpas rækkefølgen på forsiden

[sortableItme]
[sortableItmeMobil]

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke