én landsdel
ét sammenhold

Annonce

SønderjyskE stiller med et velkendt hold i eSuperligaen

Annonce

Det bliver igen sønderjyderne Jamal ”Banzy” Ahmad Al-Badry, Magnus Rabeck og Niels Kjær Østergaard-Nielsen, der skal repræsentere SønderjyskE i eSuperligaen. Holdet bag holdet bliver også styrket.

Det er nogle velkendte navne, der sætter sig i gamerstolen, når eSuperligaen sættes i gang den 13. oktober.

SønderjyskE satser igen på sønderjyderne Jamal ”Banzy” Ahmad Al-Badry, Magnus Rabeck og Niels Kjær Østergaard-Nielsen, som udgjorde en stærk trio i anden sæson af eSuperligaen, mens Banzy og Rabeck selv udgjorde holdet i den første sæson.

Alle tre sønderjyder har denne gang fået længerevarende kontrakter, der løber frem til sommeren 2020.

Også holdet bag holdet er blevet styrket i denne sæson. Cheftræner Morten Hoeg har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020, og så er Thomas Bjørn-Lüthi også blev ansat i en nyoprettet stilling som E-sport-rådgiver.

De tre spillere glæder sig over, at de igen skal repræsentere SønderjyskE, og de er enige om, at det gavner teamet, at de tidligere har været i kamp sammen.

– Vi er mere rystet sammen som et team nu. Det betyder også, at vi tør give hinanden noget mere feedback og være mere lige på og ikke pakke tingene så meget ind. Der er bygget nogle bånd op, og vi kan være ærlige over for hinanden, siger Rabeck.

– Vi har meget mere erfaring nu, hvor vi har to sæsoner under bæltet. Det kommer selvfølgelig til at ændre en del, at vi alle sammen har prøvet det før, så vi kommer med mere erfaring den her gang, og det kommer til at gavne os, siger Banzy.

– Vi gjorde det meget fint i anden sæson, og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med tredje sæson. Jeg tror, at vi kommer til at klare os endnu bedre denne gang. Jeg tror, vi bliver gode, siger Østergaard.

Cheftræner Morten Hoeg er også glad for det team, han nu skal sende i kamp.

– Det er nogle unge drenge med super meget talent. Jeg er sikker på, at vi nu får lov til at se det talent, som vi er nogle stykker, der godt ved, at de besidder. Det er nogle kloge og betænksomme drenge, og de er virkelig gode til at spille FIFA. Det er tre drenge, jeg er meget stolt af, siger Morten Hoeg.

Thomas Bjørn-Lüthi har arbejdet i kulissen i de første sæsoner, men nu bliver han ansat som rådgiver, og han skal blandet andet hjælpe med at opbygge E-sporten i landsdelen i samarbejde med flere foreninger og samarbejdsklubber.

– Jeg er ansat som strategisk rådgiver, og jeg bliver praktisk hjælper i forhold til aktiveringer af det her fantastiske hold, vi har samlet. Vi skal ud i landsdelen og samarbejde med sponsorer, partnere og samarbejdsklubber. Vi skal ud at lave nogle gode aktiviteter, så alle får gavn af det, siger Thomas Bjørn-Lüthi.

SønderjyskE’s hold i eSuperligaen bliver i denne sæson støttet af Danfoss, der er global hovedsponsor for SønderjyskE, og Broager Sparekasse, der er hovedsponsor for SønderjyskE E-sport.

Fra venstre mod højre: Magnus Rabeck, Niels Kjær Østergaard-Nielsen og Jamal ”Banzy” Ahmad Al-Badry. Bagved dem cheftræner Morten Hoeg.

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  Nordicbet Liga
  Lørdag D. 1. Oktober 15:00
  NFC
  Nykøbing FC
  VS
  SønderjyskE
  SJE
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  Nordicbet Liga
  Mandag D. 19. September
  SJE
  SønderjyskE
  2
  :
  2
  Vendsyssel FF
  VEN

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke