Tilbage på vindersporet med tenniscifre

SønderjyskE vandt fredagens udekamp hos Frederikshavn White Hawks med 6-1. En perfekt optakt til søndagens hjemmekamp imod Rungsted Seier Capital.

To gode perioder gav en sikker føring på 6-1, inden sejren blev forsvaret sikkert i hus i en tredje periode uden mål. Mattias Petterson fortsatte dermed sit imponerende snit på blot ét mål imod per kamp i Metal Ligaen.

Den dobbelte målskytte, Jacob Schmidt-Svejstrup, åbnede målscoringen efter blot fem minutter. På åbningsmålet var der assist til Jonas Borring, som tidligere på ugen fik comeback efter en længere skadespause. Det blev 2-0 ved Gustav Nielsen. Næsten 2000 tilskuere var på plads i Frederikshavn, og flertallet af dem fik noget at juble over, da værterne fik reduceret i anden periode. Blot tre sekunder senere havde Oskar Drgge dog lagt en dæmper på fredagsfesten med 3-1-målet til de sortblusede sønderjyder. Resten af kampen så SønderjyskE sig ikke tilbage, og efter Schmidt-Svejstrup i et powerplay lavede sit andet mål, kom Gabriel Desjardins på tavlen i undertal, og Villiam Haag sørgede for tenniscifrene. Desjardins’ scoring var i øvrigt SønderjyskE’s tiende mål i undertal denne sæson.

Allerede søndag jagter SønderjyskE flere mål og vigtigst af alt point. Det er tæt i toppen af Metal Ligaen, og der er brug for masser af opbakning til kampen søndag kl. 18.00 imod Rungsted i Sydjysk Sparekasse Arena.

Frederikshavn – SønderjyskE 1-6 (0-2, 1-4, 0-0)
05.02 0-1 Jacob Schmidt-Svejstrup (J.Borring, Nielsen)
07.03 0-2 Gustav Nielsen (Drugge, Desjardins)
24.14 1-2 Robin Johansson (Frederiksen, R.Søndergaard)
24.44 1-3 Oskar Drugge (Desjardins, Ahlberg)
28.24 1-4 Jacob Schmidt-Svejstrup (Lyø, Krag) PP
36.00 1-5 Gabriel Desjardins (Tjernström) SH
38.03 1-6 Villiam Haag (Krag, Boysen)