Roadtrippet er slut: Tysk invasion torsdag i Vojens og flyvende finner søndag

SønderjyskE fik heller ikke point ud af søndagens udekamp i CHL. Efter 0-3 til Straubing Tigers fredag blev dagens kamp hos østrigske Red Bull Salzburg tabt med 2-6. En masse erfaringer rigere er bussen nu på vej hjemad. Allerede torsdag venter Bremerhaven med 5-700 tyske fans på vej til Vojens, og søndag gælder det også i Sydjysk Sparekasse Arena opgøret imod Lahti Pelicans. Nu skal vi vise ishockeyverdenen, at vi på og uden for isen kan levere på internationalt plan i Vojens.

Dagens kamp bød på et unødvendigt stort nederlag. Når spillet kørte fem mod fem var SønderjyskE rigtig godt med, men dumme fejl og udvisninger blev straffet prompte af østrigerne. Der var kun spillet ét minut af kampen, da Mattias Pettersson lavede en sjæden fejl i målet. Det kostedet første mål, og i anden periode gik værterne fra 1-0 til 4-0 på to minutter efter tre powerplay-mål. I CHL får man ikke en udvist spiller ind, før udvisningens på to minutter er udløbet. To udvisninger kostede tre mål. Samtidig var der lidt omrokeringer i defensiven efter Gustav Nielsen var udgået med en skade. Forhåbentlig er svenskeren tilbage i lineup til torsdagens brag imod Bremerhaven.

Heldigvis var der nok af muligheder til SønderjyskE. Nikolaj Krag fik reduceret i starten af tredje periode, og kort før tid fik Alexander Wiklund fordoblet vores målkonto.

På torsdag venter der i Sydjysk Sparekasse Arena en fantastisk kulisse. Der skulle være 6-7 fanbusser på vej til Vojens og mange tyskere kører selv. Op mod 700 Bremerhaven-fans forventes der fra den tyske havneby. Over 100 sønderjyder havde taget turen sydpå denne weekend, og der bliver brug for al den opbakning holdet kan få fra lægterne. Der er kampstart kl. 19.00 på torsdag, og søndag kl. 18.30 venter finske Pelicans.