Nederlag i første akt – søndag venter de tyske vicemestre

I den første af weekendens to testkampe i Sydjysk Sparekasse Arena i Vojens måtte SønderjyskE se sig besejret 2-5 af Odense Bulldogs foran mere end 1.500 tilskuere. Søndag kl. 15.00 kommer de tyske sølvvindere fra Fischtown Pinguins Bremerhaven på besøg.

I forhold til 4-0-sejren i Odense sidste uge, så var rollerne byttet rundt. Sidst havde Odense afbud fra flere af holdet nordamerikanske spillere, som til aftenens kamp omvendt var med. Og i aften var det SønderjyskE, som måtte se bort fra en række spillere. I defensivmanglede Daniel Kønig, Rasmus Lyø og Gustav Nielsen. I angrebet manglede Nikolaj Krag. Det forventes, at et par af dem er klar til søndagens opgør. Med de mange back-afbud blev Jonas Borring rykket ned som back, og det slap den unge spiller meget godt fra.

Det var SønderjyskE som kom foran. Jacob Panetta scorede sit første mål for SønderjyskE med et skud fra blueline. Dommerne måtte lige ud og kigge video, inden scoringen blev godkendt. Måske det lullede SønderjyskE lidt i søvn, da Odense skiftet efter alt for let fik udlignet. I anden periode trak Odense fra til 3-1, og selvom SønderjyskE kom bedre med i tredje periode, så var det ikke helt ufortjent, at fynboerne fik forsvaret sejren i land. Tobias Vilykke i SønderjyskE-målet var ved flere af Odense-målet prisgivet med fynske styringer tæt foran ham. De mange tilskuere fik et fint mål at gå hjem på, da David Madsen fik reduceret. Ligesom på det første mål var der asisst til Gabriel Desjardins.

SønderjyskE – Odense 2-5 (1-1, 0-2, 1-2)
18.14 1-0 Jacob Panetta (Desjardins, Pelletier)
18.22 1-1 Joakim Thelin (Bennett, Larsen)
21.21 1-2 Joakim Thelin (Larsen, Prapavessis)
22.39 1-3 Brandon Estes (Jensen, Baastrup)
40.24 1-4 Jeppe Jul Korsgaard (Bennett, Buncis)
50.24 1-5 Radim Piroutek (Estes, Thelin)
50.41 2-5 David Madsen (Desjardins)