Lynscoring og sikker sejr over Herlev

SønderjyskE har fået gang i en lille sejrsstime igen. Onsdag aften kom den tredje sejr i træk hus, da Herlev Eagles blev besejret sikkert med 5-1 hjemme i Sydjysk Sparekasse Arena.

Efter blot 16 sekunder lå pucken i Herlev-målet. William Boysen opfangede en løs puck, og den sorte skive blev serveret på bladet til målscorer William Haag. Selvom Herlev lidt ud af ingenting fik udlignet, og kort efter var i powerplay, så kom SønderjyskE på ret kurs igen efter endnu et Haag-mål. Nikolaj Krag vandt en hul mellem Herlev-keeper Adam Ohres benskinner, og ved højre stolpe kunne Haag styre pucken videre i kassen.

Ohre, der havde en vigtig andel i SønderjyskE’s Continental Cup-triumf for fire år siden samme sted, havde masser at se til, og og svenskeren var sit holds bedste. Anden og tredje periode var trafikken meget ensrettet mod Ohres mål. Blot 12 skud fik Herlev sendt mod mål i løbet af kampen. Det vigtige 3-1-mål blev scoret af Anders Biel, som blev ramt af Mikkel Skovs afslutning, og pucken snød i Ohre.

I tredje periode scorede Krag et powerplay-mål, og Max Tjernström fik lov til at sætte punktum med scoringen til slutresultatet. Schmidt-Svejstrup misbrugte endda et straffeslag i den sidste periode.

Efter otte kampe i SønderjyskE-målet er det fortsat kun Aalborg Pirates, som har formået at score mere end ét mål i en kamp imod Mattias Pettersson. Den svenske keeper og resten af holdet får sikkert nok at se til på fredag, hvor det gælder udekampen hos Esbjerg Energy.

SønderjyskE – Herlev 5-1 (2-1, 1-0, 2-0)
00.16 1-0 Villiam Haag (Boysen)
08.38 1-1 Tobias Åhström (Mar.Kring, Lindqvist-Hansen)
17.00 2-1 Villiam Haag (Krag)
29.01 3-1 Anders Biel (Skov, Drugge)
44.52 4-1 Nikolaj Krag (Schmidt-Svejstrup, Lyø) PP
53.23 5-1 Max Tjernström (Haag, Karlsson)
Udv.: SE 3×2, HE 6×2