én landsdel
ét sammenhold

Annonce

Lynhurtig SønderjyskE-forward får lang kontrakt

Annonce

Mathias Borring Hansen har forlænget sin kontrakt med SønderjyskE Ishockey med tre år.

I SønderjyskE Ishockey er der stor tiltro til 19-årige Mathias Borring Hansen, og det kommer nu til udtryk i en lang kontrakt.

Den unge forward har forlænget sin kontrakt med tre sæsoner, så den løber helt frem til sommeren 2024.

– Mathias Borring Hansen var vel nok den helt store positive overraskelse i sidste sæson. Han er en af Metal Ligaens hurtigste spillere, og han krydrede det i sidste sæson med en god målnæse og masser af fight og fysik.

– Talentet har vi aldrig betvivlet, men han tog et stort skridt frem i sidste sæson, hvor han også kom op og spillede i første- og andenkæden. Nu får han en lang kontrakt, så han får de bedste betingelser for at udvikle sig yderligere, og hvis han fortsætter med at være ydmyg og arbejde hårdt, kan han gå hen og blive en af danskerprofilerne i Metal Ligaen, siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen.

Mathias Borring Hansen glæder sig over kontraktforlængelsen og ser frem til nye spændende opgaver med SønderjyskE Ishockey.

– Jeg synes først og fremmest, at jeg har udviklet mig meget i mine første tre år, og jeg ser fortsat rigtig gode muligheder for at udvikle mig yderligere. Jeg glæder mig især til at spille Champions Hockey League og prøve mig af på internationalt niveau. Derudover glæder jeg mig også til at bygge videre på de forrige sæsoner og forhåbentligt kunne være med til at bringe mesterskabet til Vojens igen.

– Vi har et fantastisk setup hele vejen rundt med en masse frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde, samt en super gruppe drenge, som har gjort, at beslutningen ikke var svær at træffe. Sidst, men ikke mindst, har vi jo også Danmarks bedste supportere, som jeg har savnet og ser utrolig meget frem til at have tilbage i hallen fra næste sæson, siger Mathias Borring Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Relaterede nyheder

Annonce
Annonce
 • Kommende kamp
  3F Superliga
  Søndag D. 19. September 16:00
  SJE
  SønderjyskE
  VS
  Brøndby IF
  BIF
  Seneste resultat
 • Seneste resultat
  3F Superliga
  Mandag D. 13. September
  OB
  OB
  2
  :
  1
  SønderjyskE
  SJE

Tilpas rækkefølgen på forsiden

  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
  business
  æ'biks
Save
  Nyheder
  fodbold
  ishockey
  damehåndbold
  herrehåndbold
  billetter & sæsonkort
  e-sport
  business
  æ'biks
  SØNDERJYSKE MERCHANDISE
Save

Er du også gået glip af en nyhed?

Tilmeld dig SønderjyskE’s nyhedsbrev og få de sparket de seneste nyheder direkte i din indbakke