Fredag går turen til Frederikshavn – her skal vi tilbage på vindersporet

Tirsdag aften sluttede et imponerende flot winningstreak på hele 11 sejre i træk, da det på udebane blev til at 3-1 nederlag til topholdet Aalborg Pirates – allerede i morgen aften er sigtet dog sat ind på at komme tilbage på det såkaldte vinderspor.

SønderjyskE spillede en virkelig flot første periode i Aalborg, men derefter dalede niveauet desværre en anelse og det forstod værterne fra Aalborg at udnytte til deres fordel.

Nu gælder det så Frederikshavn White Hawks og her er der vigtige point på spil i kampen om andenpladsen i tabellen – her er der dog ikke plads til ikke at være der 100%, hvis der skal tre point med hjem fra det nordjyske.

– Vi spiller en virkelig fin første periode tirsdag aften i det nordjyske og det kan vi helt sikkert tage med fredag aften til kampen i Frederikshavn.
Kampen i Aalborg er også et fin reminder om at er vi der ikke i samtlige 60 minutter, så er de andre hold i ligaen for gode og så taber vi altså kampe.
Det håber jeg at spillerne tager med sig – Når det så er sagt, så har vi set video og fået en god snak om kampen –  Vi har haft et par gode træninger, så jeg står faktisk med en god fornemmelse siger Casper Stockfisch efter torsdagens træning.